به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس حسینی نژاد در همايش بخشداران مازندران اظهار داشت: تنهاراه غلبه برمشکلات و مبارزه با تهاجم فرهنگی تمسک به ثقلین است.
وی با بیان اینکه خدمت به مردم یکی از امورتأکیدشده دین مبین اسلام است،اظهار داشت: مسئولان بایدبدانند خدمت شایسته وبیمنت درنظام جمهوری اسلامی ایرانی ازبارزترین نمونههای خدمت به مردم است.
وی افزود: مسئولان باید در رفع مشکلات مردم تمامی تلاش خود را به کارگرفته و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نکنندو بدانندکه مردم در نظام جمهوری اسلامی،انتظار بیشتری از مسئولان خود دارند.
انفجار خودروی پیکان بر روی پل سیاهرود قائم شهر
فرمانده آتش نشانان سازمان آتش نشانی شهرداری قائم شهر از انفجار خودروی پیکان روی پل رودخانه سیاهرود این شهرستان خبر داد.
رستم پور اظهار داشت: بروز حادثه در اثر بی احتیاطی راننده خودروی پیکان هنگام عبور از کمربندی شمالی و بعلت عدم کنترل خودرو توسط راننده اتفاق افتاد.
وی افزود: خودرو پس از برخورد با گاردریل وسط جاده و طی کردن مسافتی ،منحرف و روی پل سیاهرود واژگون و آتش گرفت.
برگزاري چهارمين همايش كتابت قرآن در بهشهر
به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي، چهارمين همايش كتابت قرآن در بهشهر با حضور هنرمندان خوشنويس استان مازندران يكشنبه شب همزمان با شب 27 ماه رمضان در حسينيه قتلگاه بهشهر برگزار شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بهشهر گفت: اين كتابت قرآن با هدف افزايش معنويت در جامعه و جوانان برگزار شد.
علي اصغر بابا كوهي افزود: بيش از 50 هنرمند خوشنويس مازني، قرآن را در شب 27 ماه رمضان در حسينيه قتلگاه بهشهر كتابت كردند.
تشدید اقدامات امنیتی و پیشگیری از سرقت
محمد مهدوي با بیان اهمیت دقت و کنترل بیشتر از سوی عوامل تامینی و امنیتی شهرستان بر تشدید اقدامات امنیتی و پیشگیری از سرقت تاکید کرد.
وی افزود: عوامل انتظامی بابل باید با مشارکت مردم و دهياران و شوراها برای تامین امنیت تلاش كنند.
نظر شما