پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۱۶

کولیوند در گفتگو با مهر:

37 هیئت ورزشی در نهاوند فعال است

37 هیئت ورزشی در نهاوند فعال است

نهاوند - خبرگزاری مهر: رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند گفت: 37 هیئت ورزشی در شهرستان نهاوند فعال است.

سعید کولیوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تعداد هیئت های ورزشی فعال در شهرستان نهاوند ۳۷ هیئت است و در این شهرستان 39 رشته ورزشی آقایان و 23 رشته ورزشی مخصوص بانوان فعال است.

کولیوند گفت: براساس نتایج به دست آمده هررشته ورزشی که در نهاوند شروع به فعالیت کرده در کوتاه ترین زمان ممکن جوانان این شهرستان نتایج غیرمنتظره ای گرفته اند و درحال حاضر در بیش از ۲۰ رشته ورزشی جوانان نهاوندی استعداد خود را اثبات کرده و موفق به کسب مدالهای جهانی و آسیایی و کشوری شده اند.

وی افزود: با توجه به تنوع رشته های ورزشی مختلف در دو بخش آقایان و بانوان و بر اساس ظرفیتهای موجود از تمامی رشته های ورزشی استقبال شده و مبنای فعالیت این رشته های ورزشی استقبال علاقمندان بوده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند عنوان کرد: استقبال عمومی از نظر کمی در بخش آقایان از رشته های فوتبال، کشتی، رشته های رزمی، پرورش اندام بوده و در بخش بانوان نیز جودو، آمادگی جسمانی و ایروبیک ورشته های ورزشی رزمی برای علاقه مندان در اولویت بوده اند.

سعید کولیوند بیان داشت: ورزشکاران نهاوندی امسال در بخش آقایان و بانوان در رشته های، انجمن های ورزشی، پرورش اندام و بدنسازی، دوچرخه سواری، دو و میدانی، ورزشهای رزمی، فوتبال، کشتی، سنگ نوردی، ورزشهای بومی ومحلی ،ورزشهای زورخانه ای و وزنه برداری، مدالهای کشوری و بین المللی کسب کرده اند.

کولیوند اظهار داشت: اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند در ارزیابی عملکرد استانی در سالهای ۸۹ و ۹۰ رتبه اول را در بین ادارات ورزش و جوانان استان کسب کرده است و به عنوان اداره برتر استان در سال ۹۱ از وزیر ورزش و جوانان لوح تقدیر دریافت کرده است.

وی افزود: آمار ورزشکاران سازمان یافته شهرستان نهاوند را بیش از شش هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد بیش از ۳۵۰۰ نفر را آقایان و بقیه را بانوان تشکیل می دهند.

کد خبر 2110549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha