به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فض الله شیری ظهر دوشنبه در جلسه حوادث جاده ای استان اظهار داشت: حوادث رانندگی در محورهای مواصلاتی و معابر برون شهری استان ایلام در 72 ساعت گذشته 5 کشته و 11 مجروح برجای گذاشته است.
سرهنگ شیری افزود: در چهار حادثه رانندگی مرگ بار در شهرستان های ایلام ، ایوان و چرداول 5 نفر جان خود را از دست دادند.
وی اظهار داشت: در اولین حادثه برخورد یک دستگاه وانت نیسان با یک دستگاه موتور سیکلت باعث مرگ راکد و تردنشین موتور سیکلت شده است.
فرمانده پلیس راه استان اضافه کرد: در حادثه ی دیگر که در محور ارتباطی حمیل در شهرستان چرداول به وقوع پیوست واژگونی خودرو پراید مرگ یکی از سرنشینان این وسیله را رقم زده است.
سرهنگ شیری ادامه داد: در دو حادثه دیگر که در شهرستان های ایوان و چرداول به وقوع پیوست به ترتیب یک عابر پیاده و راننده یک دستگاه کامیون جان خود را از دست دادند.
این مسئول عدم توانایی در کنترل وسایل نقلیه را مهمترین عامل این تصادفات عنوان کرد و گفت: به علت کوهستانی بودن معابر و وجود پیچ های زیاد و عرض کم جاده ها بیشترین نوع تصادفات واژگونی و خروج از جاده بوده است.
نظر شما