به گزارش خبرنگار مهر، رضا باقری شامگاه دوشنبه در جلسه آموزشی آگاهی بخشی بیماری حاد تب دار خونریزی دهنده کریمه کنگو اظهار داشت: با توجه به اینکه احتمال شیوع تب کریمه کنگو در فصل تابستان بیشتر است، لذا دامداران و واحد های قصابی باید در این ایام نسبت به سم پاشی مرتب منازل، دامداری و قصابی ها اقدام کنند.
باقری ادامه داد: لازم است افراد مشغول در قصابی ها و دامداری ها برای نظافت دستشویی ها از مواد ضد عفونی کننده استفاده کنند.
باقری گفت: بیماری تب کریکه کنگو برای اولین بار در سال های 1944 و 1956 میلادی در منطقه کریمه و کنگو شناسائی شد.
وی افزود: عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ویروس سی سی اچ اف از گروه آربو ویروسی و خانواده بونیاویریده است.
باقری بیان داشت: دوره کمون این بیماری 4-12 روز است که در چهار روز اول با علائمی مثل تب، سردرد، خستگی، درد عضلانی استفراغ و پرخونی صورت قابل تشخیص است.
وی مرحله دوم کمون این بیماری را از روز5 تا 12 دانست که با علائمی چون خونریزی لثه، معده، بینی و خونریزی زیر پوستی همراه است.
باقری با بیان اینکه قصابها، دامداران، سلاخ ها، کشاورزان، دامپزشکان و کارکنان بیمارستانی به عنوان گروه در معرض خطر این بیماری هستند، گفت: با توجه به شیوع این بیماری در فصل گرما بهتر است این افراد نسبت به سم پاشی مرتب منازل و دامداری اقدام کنند و برای دستشوئی ها واحد های قصابی و واحد های دامداری از مواد ضد عفونی کننده استفاده نمایند.
نظر شما