مصطفی کریمی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر نحوه ساخت و پیشرفت فرهنگ سرای روستای میشی و شهید مردان تشریح کرد و گفت: فرهنگسرای میشی 30 درصد و فرهنگ سرای شهید مردان 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
کریمی زاده با بیان اینکه با پیگیریهای بخشداران و دهیاران این پروزه به زودی به بهره برداری می رسد، گفت: 450 میلیون ریال به فرهنگ سرای روستای میشی و 250 میلیون ریال به فرهنگ سرای شهید مردان اختصاص داده شده که شاهد پیشرفت خوبی بوده است.
وی اظهارداشت: با ایجاد بسترسازی و توسعه فضاهای فرهنگی برای انجام فعالیتهای فرهنگی و هنری امیدواریم شاهد توسعه فرهنگ سراهای بیشتری در سطح شهرستان سیریک باشیم.
وی اضافه کرد: ساخت فرهنگ سراهای روستاییطی توافق نامه صورت گرفته بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل امور روستایی استانداری از سال 86 آغاز شده که هزینه مراحل ساخت آن از تعهدات اداره کل امور روستایی و هزینه تجهیز آن نیز از تعهدات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
نظر شما