شهريار افندی زاده در گفتگو با مهر با بیان اینکه براساس آمار تردد شمارها تعداد سفرها در سه ماهه ابتداي امسال 11 درصد افزايش داشته است، گفت: در طرح دوم سفرهای تابستانی 19 هزار و 500 دستگاه اتوبوس از نوع VIP، ويژه و معمولي، 35 هزار دستگاه مينی بوس از نوع ويژه و معمولی و 36 هزار دستگاه سواري كرايه جابجایی مسافران را برعهده دارند.
وی با اشاره به اقدامات سازمان در بخش راهداری، افزود: در سال جاری تعداد راهدارخانههايي كه مكان استقرار اكيپهاي راهداري و محل ارائه خدمات ضروري به استفادهكنندگان از راه ها است به 680 باب افزايش يافته است ضمن آنکه 200 نقطه پرحادثه با علایم و آرام سازی ترافیک در 239 نقطه از راه های شریانی کشور آشکار سازی شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در اين مدت 1100 كيلومتر آسفالت و بهسازي، 900 كيلومتر شانهسازي، 2400 كيلومتر اصلاح شيب شيرواني و عملياتي چون درزگيري، تسطيح بالادست پائين دست پل ها انجام شد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، اظهار داشت: در سالجاري خط کشي گرم و سرد 8 هزار و 303 كيلومتر، تهيه و نصب 39 هزار و 238 عدد تابلو و علائم اخطاري، انتظامي و مسيرنما، 976 تابلو اطلاعاتي، 1095 كيلومتر شيار لرزاننده، 145 كيلومتر گاردريل و نيوجرسي و اجراي روشنايي 25 تقاطع انجام شد.
نظر شما