پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۵۰

حجت الاسلام فاضل خراساني:

والدين خانه را به محيطي امن براي فرزندان تبديل کنند

والدين خانه را به محيطي امن براي فرزندان تبديل کنند

شاهرود - خبرگزاری مهر: کارشناس ارشد آسيب هاي اجتماعي با تاکيد بر نقش خانواده در ارتقای بهداشت رواني فرزندان گفت: والدين سعي کنند خانه را به محيطي امن براي فرزندان تبديل کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابوالفضل موسي فاضل خراساني صبح سه شنبه در کارگاه آموزشي "ارتقاء بهداشت رواني در روابط انساني" که با حضور بانوان فرهيخته و فعال عرصه فرهنگ ديني شاهرود برگزار شد با بيان اينکه والدين خانه را محيطي امن براي فرزندان تبديل کنند افزود: والدين به عنوان اولين معلم کودکان وظيفه خطيري نسبت به انسان سازي و حفاظت از بهداشت رواني و شخصيت فرزندان دارند.

وي تصريح کرد: پدر و مادر بايد جو خانه خود را اصلاح و بهبود بخشند، يعني حالت گرم – پذيرا بر خانه خود حاکم کنند، زيرا ايجاد جوّي از ترس، تهديد، اضطراب و فشار رواني بر سلامت رواني کودکان آسيب وارد مي‌کند.

موسوي اظهار داشت: اگر فرزندان احساس کنند که خانواده آنها را مي پذيرد احساس ارزش و احترام مي کنند.

مدير کارگروه تخصصي حوزه آسيب هاي اجتماعي خراسان رضوي افزود: زماني که کودک و نوجوان والدين خود را منبع شادي، امنيت عاطفي و ارضاي خاطر جسمي و رواني ببيند آنها را پناهگاه خويش مي داند.

وي با بيان اينکه  بي‌توجهي والدين به سالم سازي محيط رواني – اجتماعي و فقدان روابط مناسب در بيشتر موارد، کودکان و نوجوانان را با کمبودهاي عاطفي مواجه مي‌سازد اظهار داشت: لذا ريشه رفتارهاي نابهنجار کودکان و نوجوانان، انحرافات و بزهکاريها را بايد در سنين اوليه کودکي و در ميان خانواده جستجو کرد.

موسوي در پايان خاطر نشان کرد: هماهنگي در تربيت فرزندان، يگانگي در انتظار و توقع از آنان با توجه به تفاوتهاي فردي و محدوديتهاي موجود و جلوگيري از وقوع مسائلي که موجب ايجاد هيجان ناخوشايند در کودک و نوجوان مي شود از جمله مواردي است که بايد پدر و مادر به عنوان والدين هميشه در نظر داشته باشند.

اين کارگاه با حضور بانوان فرهيخته و فعال عرصه فرهنگ ديني شهرستان شاهرود، مبلغات فعال و دبيران دبيرستان دخترانه معارف اسلامي اين شهرستان در سالن اجتماعات اداره کل تبليغات اسلامي استان سمنان برگزار شد.

کد خبر 2111123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha