به گزارش خبرنگار مهر، حمدالله کریمی ظهر امروز در جلسه شورای مسکن شهرستان بیجار که در سالن جلسات شهدای گمنام فرمانداری برگزار شد اظهار داشت:مسکن مهر از جمله طرحها و سیاستهای بنیادین دولت نهم و دهم بوده است
وی ضمن ارزشمند خواندن طرح مسکن مهر و خدمات دکتر احمدی نژاد در این راستا بیان كرد: روند ادامه مسکن مهر در دولت یازدهم و رفع نواقص اجرایی آن موجب رضایتمندی متقاضیان مسکن مهر و رفع مشکل بسیاری از مردم خواهد شد.
وی افزود:م سکن مهر بیجار یکی از ارزانترین مسکنهای مهراستان کردستان و ایران است و با توجه به بررسیهای ارائه شده از پیشرفت قابل ملاحظهای برخوردار است اما متأسفانه برخی مشکلات درحیطه قوانین اجرایی عدم هماهنگی درساخت و ساز، نوسان قیمت خصوصا در بخش مصالح مسبب تحویل دیرهنگام به مالکین ومتقاضیان شده است.
کریمی با تاکید بر تسريع در روند تحویل مسکن مهر در شهرستان اظهار داشت: روند کند تحویل مسکن مهر به مالکان نارضایتی مردم و در نتیجه عدم اعتماد آنها و تعاونی مسکن در پی خواهد داشت.
فرماندار بیجار بیان کرد: به جرأتم یتوان گفت مسکن مهر بیجار از لحاظ کیفیت از جمله مصالح و ساخت و ساز و چشمانداز جزء اولینهای مسکن مهر کشور است بنابراین روندکندتحویل این واحدهانبایداز ارزش واقعی آن بکاهد و مسئولین این امر مشکلات مسكن مهر بیجار را به زودی رفع کنند.
وی از جمله مشکلات مسکن مهر را همزمانی تدوین قوانین و ضوابط با آغاز به کار و ساخت این مسکنها عنوان کرد و گفت: رفع مشکلات موجب رضایتمندی و دلگرمی مردم خواهد شد و نباید مسکن مهر با عنوان معضل مهر یاد شود.
کریمی با تاکید بر خدمت رسانی به مردم عنوان کرد: وظیفه اصلی مدیران خدمت رسانی به مردم و رفع کمبودها با استفاده از ظرفیتهای بالقوه در راه آبادانی و توسعه و پیشرفت شهرستان بیجار است و با این عمل اعتماد هر چه بیشتر مردم را جلب کرد.
فرماندار بیجار با اعلام نارضایتی از صدور اسناد مسکن مهر بیجار بیان کرد: مسکن مهر از نظر اجرایی بسیار مطلوب است اما متأسفانه از نظر صدور اسناد مالكيت رضایتبخش نیست و برای رفع این مشکل نیز بايد چارهای اندیشيد.
نظر شما