مهدی فروزش در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در بهار امسال 5 نفر در استان زنجان بر اثر مسمومیت با گاز مونو اکسبد کرین و سوختگی جان خود را از دست داده اند.
وی اظهار داشت: در بهار امسال يك مرد بر اثر مسموميت با گاز منوكسيدكربن و چهار نفر زن بر اثر سوختگي در استان زنجان جان خود را از دست دادند.
مدیر کل سازمان پزشکی قانونی استان زنجان، با اشاره به کمبود نیروی انسانی در پزشکی قانونی استان زنجان گفت: متاسفانه نه تنها در این استان بلکه در کشور هم کسی مایل به کار در پزشکی قانونی نیست و در آزمون های این سازمان کسی شرکت نمی کند.
فروزش یاد آورشد: در حال حاضر یکی از مهمترین مشکلات موجود در پزشکی قانونی کشور و به تبع آن استان زنجان، کمبود نیروی انسانی است.
وی گفت: درآمد کم نیز از دیگر عواملی است که موجب شده هم پزشکان و هم سایر افراد که قرار است به عنوان کارکنان عادی در این اداره مشغول به فعالیت شوند تمایلی برای کار در این سازمان ندارند و خواهان کار در سازمانهای دیگر هستند.
مدیر پزشکی قانونی استان زنجان، در زمینه رسیدگی به پرونده های ارجاع شده به این سازمان عملکرد مطلوبی دارد و این امر هم تنها در راستای فعالیت خالصانه پرسنل این سازمان محقق شده است.
فروزش گفت: پزشکی قانونی استان زنجان در زمینه معاینات پزشکی، صدور جواز فوت و کالبدشکافی بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.
وی یاد آورشد: مدت زمان رسیدگی به پروندهها در این استان دراین زمینه کمتر از میانگین کشوری است.
نظر شما