به گزارش خبرنگار مهر، کاوه حدادپور بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه تخصصی بررسی مشکلات ترافیکی جاده چالوس اظهار داشت: محور کرج- چالوس در بسیاری از مقاطع به ویژه در ایام تعطیل مشکلات ترافیکی متعددی را برای اهالی روستاهای جاده چالوس به وجود میآورد.
وی گفت: مشکلات و تنگناهایی که در اثر اعمال محدودیت های ترافیکی در محور کرج و چالوس برای ساکنان روستاهای محور کرج و بخش آسارا به وجود می آید همواره مورد اعتراض اهالی بوده است که باید مدنظر قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تصریح کرد: مسدود شدن جاده در این محور مواصلاتی به جز روزهای تعطیل (غیر جمعه) و همچنین تغییر ساعات تمدید آن با هماهنگی مسئولان استان ضرورتی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: با ارائه راهکارهای عملی این محدودیت ها باید به حداقل برسد تا ساکنین 54 روستا و شهر آسارا بتوانند به زندگی عادی خود با آرامش ادامه دهند.
محدودیتهای ترافیکی از محور مازندران هم اعمال شود
حدادپور با تاکید بر ضرورت اعمال این محدودیتها در استان مازندران برای یکنواخت سازی و فراهم کردن زمینه سفر مسافران و گردشگران افزود: زیرا در مواردی مسافران از محور استان البرز به جهت یک طرفه بودن محور به سهولت عبور می کنند و ساکنان در استان مازندان به لحاظ یک طرفه نبودن دچار مشکل و ساعت ها در ترافیک گرفتار می شوند.
وی ابراز امیدواری کرد در صورت راه اندازی بزرگراه تهران – شمال در محدوده استان البرز شاهد کاهش ترافیک و بهبود در تردد خودروهای عبوری و برطرف شدن مشکلات روستائیان باشیم.
نظر شما