پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ مرداد ۱۳۹۲، ۹:۲۷

اخبار فرمانداری/

جشن گلریزان برای آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد قوچان برگزار شد

جشن گلریزان برای آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد قوچان برگزار شد

مشهد - خبرگزاری مهر: برگزاری جشن گلریزان برای آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد قوچان، تقویت بازاریابی برای فروش صنایع دستی تولیدی مه ولات و ... از عناوین اخبار فرمانداری خراسان رضوی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، با حضور فرماندار قوچان جشن گلریزان برای آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیر عمد در این شهرستان برگزار شد. 

اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار قوچان در این مراسم اظهار کرد: کمک های خیران شهرستان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد توفیقی الهی ست که برکات دنیوی و اجر اخروی را به دنبال خواهد داشت.

فرماندار قوچان گفت: این مراسم نمادی از نوع دوستی مردم متدین شهرستان محسوب می شود.

حیدری آزاد بیان کرد: نیکوکاران قوچانی در فعالیت های خیرخواهانه از قبیل احداث مراکز بهداشت و سلامت، احداث مساجد، مدرسه سازی و کمک به بازسازی عتبات عالیات همواره پیش قدم بوده اند.

در این مراسم که دادستان عمومی و انقلاب و رییس ستاد دیه استان نیز حضور داشتند 500 میلیون ریال برای آزادی تعدادی از  زندانیان جرایم غیرعمد جمع آوری شد.

تقویت بازاریابی جهت فروش صنایع دستی تولیدی مه ولات

فرماندار مه ولات بر تقویت بازاریابی جهت فروش صنایع دستی تولیدی این شهرستان تاکید کرد. 

علی حاجی عرب در حاشیه بازدید از نمایشگاه تولیدات دستی کارآموزان فنی و حرفه ای روستای جنت آباد اظهار کرد: آموزش های فنی و حرفه ای موجب اشتغال زایی، استفاده بیش از پیش از توانمندی افراد به ویژه بانوان در فعالیت های اقتصادی و بهبود وضعیت اقتصادی خانوارها را می شود.

فرماندار مه ولات افزود: باید با ایجاد بازار فروش این محصولات در داخل و خارج شهرستان، انگیزه جوانان و نوجوانان برای فراگیری هنرهای دستی و ورود به فضای کسب و کار را افزایش داد.

حاجی عرب گفت: در این راستا می توان با ایجاد تشکل های کوچک از کارآموزان زمینه بازاریابی و فروش تولیدات صنایع دستی با قیمت مناسب را فراهم کرد.

دفع دسیسه های فرهنگی دشمنان با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ممکن خواهد بود

فرماندار فیروزه گفت: حاجی زاده ادامه داد: در راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت حفظ آرمان شهدا و امام راحل(ره) و دفع دسیسه های دشمنان ضروری است.

محمدرضا حاجی زاده در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس وظیفه آحاد مردم به ویژه مسئولان است.

فرماندار فیروزه بقا و عزت نظام اسلامی را مدیون خون پاک شهدا دانست و اظهار کرد: باید با برگزاری منظم و هدفمند برنامه های فرهنگی، تلاش دشمنان در زیر سوال بردن دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی را خنثی کرد.

در این جلسه هماهنگی های لازم جهت برگزاری یادواره شهدای روستای شورگشت که بناست در آینده ی نزدیک برپا شود، انجام شد.

 

کد خبر 2112253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha