به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سیدمهدی موسوینژاد پنجشنبهشب در نشست با خبرنگاران با تبریک به مناسبت عید سعید فطر و همچنین روز خبرنگار، اظهار داشت: خبرنگاران در معرفی مشکلات و ضعفهای جامعه نقش بسیار مهمی دارند و مسئولان نیز باید این مسائل و موضوعات را ببینند و پاسخگو باشند و مسئولانی که پاسخگو نیستند به این معنا است که ریگی به کفش دارند.
وی تجلیل از خبرنگاران را به معنای آگاهساختن جامعه از رسالت مهم خبرنگاران دانست و افزود: متاسفانه آنگونه که باید به مشکلات و نیازهای خبرنگاران رسیدگی نمیشود که خبرنگاران خودشان باید تلاش بیشتری در این زمینه داشته باشند و با عملکرد خود، جایگاه و شان خود را حفظ کنند و نباید رسالت خود را فراموش کنند و اغراض شخصی را وارد کار خود کنند.
راه آهن به برازجان وصل میشود/ فارسیها میخواهند به دریا وصل شوند
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در مورد راهآهن دشتستان بیان داشت: راه آهن به برازجان وصل میشود و با توجه به شرایط جغرافیایی، راهآهن از شیراز به برازجان و سپس به عسلویه وصل میشود و هنوز نظر کارشناسی در مورد مسیر به ما اعلام نشده است.
وی در ارتباط با وضعیت شهرستان دشتستان نیز گفت: پیگیری تبدیل دشتستان به شهرستان ویژه کار نماینده مجلس نیست و کار وزارت کشور است و با توجه به صحبتهای صورت گرفته، دشتستان شرایط لازم را برای تبدیل به شهرستان ویژه ندارد.
موسوینژاد ادامه داد: برخی افراد در استان های همجوار میخواهند بخشهای از استان بوشهر را تصاحب کنند و میخواهند به هر نحوی که شده استان فارس را به دریا وصل کنند که بیانگر همت مسئولان و فعالان استان فارس برای توسعه استانشان است.
وی در ارتباط با ارتقای برخی از بخشهای شهرستان دشتستان به شهرستان های جدید نیز گفت: من در این مورد نه پیگیری داشتهام و نه پیشنهادی داشته ام و برخی از مسئولان این بخشهای پیگیریهایی را داشتهاند و تنها توصیه من هم این بوده است که هر بخشی ارتقا مییابد، نباید دیگر بخشها زیر مجموعه آن قرار بگیرند.
نمایندگان به سابقه و عملکرد وزاری پیشنهادی نگاه ویژه دارند
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با کابینه معرفی شده توسط دکتر روحانی نیز گفت: مجلس نمیتواند بگوید که فلان فرد را به عنوان وزیر معرفی کنید و فقط میتواند وزیری را رای اعتماد داده و در صورتی که وزیری ویژگیهای لازم را ندارد، رای اعتماد ندهد.
وی افزود: مجلس از سلایق مختلفی تشکیل شده است و در کمیسیونهای مختلف و فراکسیونها در مورد وزرای پیشنهادی بحث و بررسی میشود و با برگزاری نشستها مختلف برای آنها تصمیمگیری میشود.
موسوینژاد در مورد زنگنه وزیر پیشنهادی نفت نیز اظهار داشت: وزارت نفت با دیگر وزارتخانهها تفاوت دارد و استراتژیکتر است چرا که تاثیر زیادی در عملکرد دیگر وزارتخانهها هم دارد. زنگنه سابقه وزارت نفت را دارد و نمایندگان به سوابق هم نگاه میکنند.
برخی وزرای پیشنهادی حاضر نیستند فتنه را محکوم کنند
وی تصریح کرد: متاسفانه برخی از وزرای پیشنهادی هنوز هم حاضر نشدهاند که بگویند جریان فتنه را قبول ندارند و آن را محکوم نکردهاند و چطور باید سرنوشت کشور را به دست چنین افرادی بدهیم.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت: همکاری و تعامل لازم را با دولت جدید خواهیم داشت و در کارهای درست از انها حمایت میکنیم و در مقابل اقدامات نادرست نیز ایستادگی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت وزارت نفت، نمایندگان نیز حساسیت بیشتری بر روی آن دارند و آن را دقیقتر بررسی میکنند چرا که احتمال فساد در این وزارتخانه وجود دارد و این وزارت میتواند وضعیت کشور را ارتقا دهد و یا اینکه به بنبست برساند.
موسوینژاد، نکات قوت دولت احمدینژاد را حضور در بین مردم و سفر به همه شهرها و روستاها و همچنین احیای بسیاری از آرمانها عنوان کرد و افزود: دولت احمدینژاد دولتی پرتلاش بود و شخص رئیس جمهور نیز فردی پاکدست بود که از نقاط ضعف آن هم میتوان به عدم مشورت در کارها و لجاجت در برخی تصمیمگیریها اشاره کرد.
وی در ارتباط با مشکلات کشاورزان نیز اظهار داشت: درخواست ما این بوده که کشاورزان از کاشت بذر تا برداشت و فروش محصولات یک متولی معین داشته باشند و برخی از ماموریتها که در دیگر وزارتخانهها تداخل دارد، از آن جدا شود.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی همچنین بیان داشت: استان بوشهر از نداشتن یک خانه مطبوعات مناسب و یا تشکل صنفی برای خبرنگاران رنج میبرد و لازم ایت که چنین صنفی تشکیل شود و امیدواریم خبرنگاران پیشقدم شوند و ما نیز حمایت لازم را از آنها خواهیم داشت.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در ارتباط با اینکه کدام یک از وزرا رای اعتماد نمیگیرند، بیان داشت: نمیتوان گفت که کدام یک از وزرا رای اعتماد نمیگیرند ولی میتوانیم بگوییم که کدام یک از وزرا احتمال رای آوردنشان بالا است.
اسامی وزرایی که رای اعتماد میگیرند
حجتالاسلام موسوینژاد اضافه کرد: رحمانی فضلی وزارت کشور، علوی وزارت اطلاعات، چیتچیان وزارت نیرو، حجت الاسلام پورمحمدی وزارت دادگستری، هاشمی وزارت بهداشت، ظریف وزارت خارجه، جنتی وزارت ارشاد، دهقان وزارت دفاع، طیبنیا وزارت اقتصاد و واعظی وزارت ارتباطات از وزرایی هستند که به احتمال زیاد رای اعتماد میگیرند.
وی در ارتباط با وزرات آموزش و پرورش نیز بیان داشت: نجفی به عنوان وزیر پیشنهادی اعتقاد چندانی به سیستم آموزشی 6-3-3 ندارد و با توجه به این موضوع، احتمال دارد که مشکلاتی برای دانشاموزان ایجاد شود.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: جو روز رایگیری از جمله سخنان رئیس جمهور و سخنان وزرای پیشنهادی و نمایندگان موافق و مخالف در صحن مجلس بیشترین تاثیر را در رای اعتماد وزرا دارد.
موسوینژاد در ارتباط با استاندار بوشهر نیز گفت: حسنوند از مدیران پرتلاشی است که با فعالیتهای شبانه روزی خود توانسته گامهای خوبی را در استان بردارد و البته نقاط ضعفی هم وجود داشته است که باید جاهای خوب را تقویت کنیم و نقاط ضعف را نیز اصلاح کنیم.
نظر شما