محمد رضا کورسی در گفتگو با مهر عنوان کرد: این طرح در راستای تسهیل در ترافیک محورهای ارتباطی، افزایش سطح ایمنی و پیشگیری از حوادث احتمالی جاده ای از 17 مرداد ماه همزمان با سراسر کشور به مرحله اجرا درآمده است.
وی برخورد قاطع با رانندگان متخلف و حادثه ساز و جلوگیری از حوادث ناگوار رانندگی، کنترل دقیق وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی و مسافربری در جاده ها برای ارتقای ایمنی و رضایت مندی مسافران، رسیدگی فوری به تصادفات احتمالی و همکاری و هماهنگی با دستگاه های امدادی و خدمات رسانی برای تسهیل در عبور و مرور و همچنین جلوگیری از تاخیر مسافران را از اهداف دیگر این طرح عنوان کرد.
وی تاکید کرد:خودروهایی که رانندگان آنها دارای دو تخلف همزمان بوده و به صورت خطرناک اقدام به رانندگی کنند توقیف می شوند.
وی با اشاره به محور های کم عرض و کوهستانی در مسیر های خاش، سراوان، ایرانشهر،سرباز و نیکشهرگفت: جاده های جنوب استان قابلیت رانندگی با سرعت بالا را ندارند و لذا لازم است رانندگان با توجه به سرعت تعیین شده در مسیر های مذکور نسبت به رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی مقید باشند.
کورسی ادامه داد: در مدت زمان اجرای این طرح با افزایش گشت های ترافیکی و کنترل نامحسوس در محور های مواصلاتی استان ثبت سرعت و نظارت بر رفتار رانندگان با حساسیت بیشتری دنبال خواهد شد.
نظر شما