پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۵۵

بر اثر جاری شدن سیل؛

400 میلیارد ریال به راه های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان خسارت وارد شد

400 میلیارد ریال به راه های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان خسارت وارد شد

زاهدان-خبرگزاری مهر: رئیس اداره راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان گفت: بارندگی های هفته گذشته و همچنین جاری شدن سیل در محورهای ارتباطی جنوب استان بیش از 400 میلیارد ریال خسارت به این بخش وارد کرد.

ایوب کرد در گفتگو با مهر اظهار دشت: طغیان رودخانه های محلی طی روز های گذشته موجب قطع ارتباط بسیاری ا ز راه های روستایی و محور های مواصلاتی در شهرستان های ایرانشهر، مهرستان، قصرقند و نیکشهر شد که با تلاش راهداران این اداره کل در حال حاضر تمامی راه های ارتباطی بازگشایی شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها یکی از راه های ارتباطی خیرآباد-ایرانشهر با مشکل تردد مواجه است که در این راستا با توجه به سه راه جایگزین برای این مسیر نسبت به هدایت خودروها و استفاده رانندگان ازاین راه ها اقدام شده است.

وی افزود: محور مهرستان –ایرانشهر نیز به عنوان یکی راه های ارتباطی و پر تردد شهرستان مهرستان نیز روز پنجشنبه هفته گذشته با تلاش پرسنل راهداری بازگشایی شد و در حال حاضر تردد در این مسیر جریان دارد.

وی به رانندگانی که قصد تردد در راه های جنوب استان را دارند توصیه کرد به دلیل ادامه بارش ها هنگام عبور در مناطق کوهستانی به دلیل احتمال ریزش سنگ نکات ایمنی را رعایت کنند.

کد خبر 2112900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha