به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد هوشیار پارسیان با بیان این مطلب گفت: در روزهای ابتدایی که مشغول برنامه ریزی برای برگزاری این جشنواره بودیم پیش بینی ما برای بازدید خانواده روزی دو تا سه هزار نفر بود اما در روزهای برگزاری با استقبال بی شائبه ای مواجه شده و آمارها حاکی از بازدید روزانه شهروندان بین 20 تا 25 هزار نفر بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر برج میلاد تهران به یکی از مقاصد تفریحی و گردشگری مسافران و شهروندان تبدیل شده است، افزود: تعداد بازدیدکنندگان جشنواره رمضانی برج میلاد تهران 320 هزار و 672 نفر است که این آمار در نوع خود بی نظیر است و ما را برای برگزاری جشنواره های دیگر و همچنین برنامه ریزی گسترده در فصول دیگر سال تشویق می کند.
به گفته هوشیار پارسیان، آمار کل بازدیدکنندگان از ابتدای سال تاکنون از برج میلاد تهران به 943 هزار و 805 نفر رسیده است.
مدیرعامل برج میلاد تهران بسیاری از شهروندان در اظهار نظرهای خود اعلام کرده اند که شب هاي برج در ماه مبارک رمضان ، شب هايي زنده، مذهبي و در عین حال شاد بوده است، درباره برنامه های این جشنواره توضیح داد: برگزاري برنامه کارگاه آموزشي رويت هلال ماه رمضان، راه اندازي غرفه قرآن بخوانيدجايزه بگيريد، مسابقه پینت بال ویژه خبرنگاران، مراسم شب هاي قرآني با حضور قاريان ايراني، نور افشاني و ليزر روي برج همزمان با عيد ،جشنواره رمضان ميراث مسلمانان با حضور نمایندگانی از کشورهای اسلامی، جنگ شبانه، بازدید از دلفیناریوم به همراه برنامه های شاد، دوچرخه سواری، پانتومیم، موسیقی محلی، از جمله برنامه هایی بود که در طول جشنواره برگزار و استقبال خوبی نیز از آن شد.
وی با بیان اینکه غرفه های مشاوره خانواده، طب سنتی نیز برای خانواده ها در طول ایام جشنواره برپا بود، ادامه داد: همچنین مراسم شب های رمضان با ویژه برنامه های زنده از شبکه 2 با عنوان ضیافت الهی، پخش زنده از رادیو جوان باعنوان فرشته ها سلام و پخش زنده از رادیو سلامت با حضور هنرمندان و ورزشکاران و چهره های شاخص هنری و همچنین برگزاری ویژه برنامه ولادت امام حسن مجتبی از دیگر برنامه های ما بود که استقبال خوبی از آن شد.
وی به برگزاری شب افغان و شب اردبیلی ها در برج میلاد اشاره کرد و گفت: همچنین در تاریخ 14 مرداد ماه شب افغان ها با توجه به اینکه غزنه یکی از شهرهای این کشور به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده بود را در برج میلاد برگزار کردیم. یکی دیگر از ویژه برنامه های ما شب اردبیلی ها در برج میلاد بود که استقبال بسیار زیادی از این برنامه شد. این برنامه نیز روز چهارم مرداد، مصادف با سالروز استقرار سلسله صفوی که به عنوان روز ملی اردبیل در تقویم فرهنگی کشور نامگذاری شده و به ثبت رسیده است، در برج میلاد تهران برگزار شد.
هوشیار پارسیان عنوان کرد: استقبال شهروندان از اطعام ایتام در برج میلاد بسیار خوب بود و هرشب به 120 کودک بی سرپرست به همت یکی از شهروندان خیر افطاری داده می شد. ضمن آنکه در یکی از شب ها سفیر اندونزی برای کودکان بی سرپرست مراسم افطاری برگزار کرد.
نظر شما