احمد نکونام در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: در راستای سفارشات شهردار قم مبنی بر اجرای بدون وقفه عملیات های عمرانی راههای مواصلاتی و شریانی بزرگ، عملیات ادامه انتهای بلوار شهید کریمی که مورد درخواست چند ساله ساکنان آن محل بود در حال اجرا است.
وی گفت: این عملیات عمرانی که از اوایل ماه مبارک رمضان آغاز شده است مساحتی بالغ بر 28 هزار مترمربع عرصه را در بر می گیرد و تاکنون 14 هزار و 200 مترمکعب خاکبرداری صورت گرفته است.
شهردار منطقه چهار قم بیان کرد: تاکنون چهار هزار و 255 مترمکعب معادل 642 سرویس بار مخلوط در مسیر این پروژه 700 متری تخلیه و توسط ماشین آلات راهسازی از قبیل گریدر، غلطک و تانکر آب پاش تسطیح و کوبش شده است و تا هفته آینده مرحله اول آماده سازی مسیر به اتمام رسیده و مسیر ذکر شده دراختیار شرکت های حفار جهت اجرای تأسیسات شهری قرار می گیرد که برآورد آسفالت این مسیر در حدود چهار هزار و 500 تن است.
وی گفت: با وجود مکاتبات متعدد، چنانچه شرکت های حفار در زمان تعیین شده جهت اجرای تأسیسات خود اقدام نکنند، شهرداری به ناچار جهت رفاه، رضایت و آسایش شهروندان عملیات تکمیلی که شامل زیرسازی نهایی، جدولگذاری و آسفالت مسیر است را انجام و حداقل تا چهار سال آینده هیچ مجوز حفاری در این مسیر صادر نخواهد کرد.

قم - خبرگزاری مهر: شهردار منطقه چهار قم از اجرای عملیات عمرانی ادامه انتهای بلوار شهید کریمی در این شهر خبر داد.
نظر شما