محمد حسین رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره انتخاب وزیر علوم دولت جدید گفت: طی 10 سال گذشته روند پیشرفت علمی کشور روند رو به رشدی داشته است برای انتخاب وزیر علومی که قصد دارد این روند رو به رشد رو ادامه دهد بایستی یک سری ملاک در نظر داشت.
وی ادامه داد: اولین ملاک این است که دانشگاه نباید به سمت مسایل پیش افتاده حرکت کند، انتخاب دکتر میلی منفرد به عنوان وزیر علوم قبل از هر چیزی این مساله را در ذهن تداعی می کند که با توجه به سابقه وی و مواضع دکتر منفرد در قضیه فتنه، روند علمی کشور دیگر آن پیشرفت لازم را نداشته و دانشگاه ها به سمت مسایل حاشیه ای حرکت خواهند کرد.
مسئول بسیج دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تصریح کرد: فتنه 88درست است که آسیب جدی برای کشور در بر داشت ولی یک حسن هم داشت و باعث شد برخی افراد تفکر و عملکردشان را نشان دهند.
وی با بیان اینکه دکترمنفرد در قضیه فتنه خوب عمل نکرد و نمایندگان مجلس باید این مساله را لحاظ کنند، افزود: درحال حاضر این مساله مطرح است که نمایندگان مجلس باید از دولت حمایت کنند این مساله درست است، اما نمایندگان باید دقت کنند این حق با باطل درهم نیامیزد، یعنی اینکه اگر مشخص شد وزیری صلاحیت ندارد آن را رد کنند و فکر نکنند که حمایت از دولت رای به وزیری است که هیچ صلاحیتی ندارد.
وی افزود: رد صلاحیت وزرایی که صلاحیت ندارند عین کمک کردن به دولت است، نمایندگان مجلس برای انتخاب وزیر علوم و دیگر وزرا باید برنامه وزرا، تجربه کاری و گرایش های سیاسی افراد را مدنظر قرار دهند.
نظر شما