پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۳۸

عباسپور:

اکثر وزرای پیشنهادی کابینه رای اعتماد می گیرند

اکثر وزرای پیشنهادی کابینه رای اعتماد می گیرند

بوئین زهرا- خبرگزاری مهر: نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی گفت: بیشتر وزرای پیشنهادی رئیس جمهوری می توانند از مجلس رای اعتماد بگیرند و تغییرات زیادی در مدیریت کلان کشور ایجاد نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله عباسپور یکشنبه شب در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان در محل فرمانداری بوئین زهرا همراهی با دولت برای حل مشکلات مردم را از سیاست های مجلس ذکر کرد.

نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: با معرفی وزرای پیشنهادی از سوی دکتر روحانی مجلس شورای اسلامی بنا را بر همکاری و هم افزایی با دولت گذاشته تا دولت جدید شکل بگیرد.

وی افزود: نگاه ما این است که با همکاری مناسب مجلس و دولت نسبت به گره گشایی از مشکلات مردم اقدام شود اما حمایت به معنای رای دادن به همه وزرا نیست و نمایندگان تلاش می کنند تا به نقش نظارتی خود هم عمل کنند.

چهار تا پنج وزیر چالش خواهند داشت

عباسپور تصریح کرد: شاید چهار تا پنج وزیر پیشنهادی در گرفتن رای اعتماد با چالش مواجه شوند زیرا مجلس در مورد آنها نظر دارد اما باید دید در روز رای گیری چه روی خواهد داد.

                                                    

وی افزود: با بررسی زندگی و سابقه افراد معرفی شده با در نظر گرفتن شاخص هایی مانند ولایی بودن در قول و عمل، نداشتن نقش در فتنه، کارآمدی آنها رای خواهیم داد اما اساس کارحمایت از دولت است.

عباسپور بیان کرد: به عنوان سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن به نعمت زاده به عنوان وزیر صنعت پیشنهادی نظر موافق دارم زیرا در مدیریت کلان کشور حضور داشته و چهار دوره در وزارتخانه صنعت عهده دار مسئولیت بوده و قرابتی که با دکتر روحانی دارد می تواند از حمایت ویژه رئیس جمهور برخوردار شود و تنها یک نقطه منفی دارد که سن بالای ایشان است که آن هم به عنوان تجربه کاری لحاظ خواهد شد.

به گفته عباسپور رحمانی فضلی وزیر کشور پیشنهادی بالاترین رای مجلس را خواهد داشت.

شایعه بازداشت خود را تکذیب می کنم

عباسپور درپاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص شایعه بازداشت خود به دلیل برخی فعالیتهای اقتصادی تصریح کرد: در آستانه انتخابات طرح مسائل ناصواب و تهمت زدن رواج پیدا می کند و برای من نیز فعالیت در برج سازی و خرید و فروش قیر و کارهای دیگر را شایع کردند اما این تهمت زدن ها برای خراب کردن داوطلبانی بود که به اینجانب منتصب بودند و حتی گفتند بازداشت شده ام اما همه این مسائل تهمت و افتراست و تکذیب می شود.

این نماینده تصریح کرد: بعد از جریان فتنه اختلافات ما با یکی از نمایندگان سابق مجلس( قدرت الله علیخانی) تشدید شد و حتی نزدیک بود به درگیری فیزیکی منجر شود که به دلیل اختلافات شدید از من شکایت کردند که در دادگاه حضور یافتم و از خود در این زمینه دفاع کردم اما همه موارد جنبه سیاسی داشت که همه را تکذیب می کنم.

                                                                     

وی در خصوص رد صلاحیت یکی از افراد علی البدل شورای شهر قزوین اظهارداشت: گاهی برای تائید صلاحیت برخی چهره ها و گاهی برای رد افراد زیر سوال هستیم اما در مجموع قانون انتخابات شوراها ملاک عمل بود که استعلام از مراجع چهارگانه مورد توجه قرار داشت و برای تحقق مشارکت حداکثری از سخت گیری های بیجا خوداری کردیم و دیدگاه هیئت مرکزی نظارت هم توجه شد و برخی افراد حزب اللهی به تائید برخی که قبلا در احزاب حضور داشتند معترض بودند که انتقاد وارد نبود چون این فرد بعد از غیرقانونی شدن آن گروه اعلام برائت کرد و ملاک ما تائید مراجع چهارگانه بود.

منافع ملی  را در نظر گرفتیم

عباسپور یادآورشد: خدا شاهد است در بررسی صلاحیت های انتخابات شوراها منافع ملی کشور، آبروی افراد و حجت شرعی را در نظر گرفتیم و آخرت خود را فدای دو روز دنیا نکردیم و اگر بعد از انتخابات فردی رد صلاحیت شده با رعایت چارچوب قانون است و مواردی مطرح شده که اگر خود فرد مراجعه کند دلایل رد ایشان اعلام خواهد شد.

وی بیان کرد: بنده گفته ام این که دولت دهم رفت حالا کسی با داس بیاید و رجز خوانی کند جایی ندارد زیرا دکتر روحانی گفته که اهل اعتدال است و عناصر افراطی از هر جریانی که باشند جایی در دولت ندارند.

تغییرات آن چنانی در مدیریت کشور ایجاد نخواهد شد

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: با آمدن دولت یازدهم تغییرات آن چنانی در مدیریت کشور ایجاد نخواهد شد ما نیز از هرگونه تغییر غیر منطقی و غیر عقلانی در کشور و استان جلوگیری می کنیم.

عباسپور یادآورشد: البته حق دولت است که دیدگاه خود را عملی کند اما برای افراد افراطی جایی نیست و من هم در مخالفت و موافقت صحبت خواهم کرد که با اکثر آنها موافقم و فکر می کنم 80 درصد افراد پیشنهادی بتوانند رای اعتماد مجلس را جلب کنند.

وی اضافه کرد: سعی ما حمایت از دکتر روحانی رئیس جمهور منتخب مردم است و اعتقاد داریم موضع گیری ایشان متناسب با آرمانهای انقلاب اسلامی و منویات رهبری است و مجلس در مقابل دولت نخواهد ایستاد و اگر در مخالفت با فردی صحبت کنیم به معنای مخالفت با دولت نیست.

انتخاب استاندار با نمایندگان مجلس نیست

عباسپور در خصوص اعمال نظر برای انتخاب استاندار قزوین اظهارداشت: نمایندگان در انتخاب استاندار نقشی ندارند و وزیر کشور این کار را انجام می دهد البته نمایندگان مجلس علاوه بر قانون گذاری نگاه ویژه ای به حوزه انتخابیه خود دارند و نسبت به مدیریت استان حساس هستند و بی توجهی نمی کنند و اگر فرد معرفی شده ضعیف عمل کند با تذکر و استیضاح نمایندگان مواجه خواهد شد.

وی افزود: برای پیشگیری از برخی مشکلات با دادن نظر مشورتی به وزیر کشور امیدواریم فردی توانمند برای استانداری قزوین معرفی شود و ما هم اصراری بر معرفی فرد بومی نداریم بلکه کسی که قوی و کارآمد و در خدمت مردم باشد را ترجیح میدهیم.

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی در خصوص توجه به مشکلات معیشتی مردم اظهارداشت: نمایندگان در تذکرات خود به مشکلات معیشتی مردم توجه جدی دارند و در تذکرات و نطق های قبل از دستور تلاش می کنند به دغدغه های مردم توجه کنند و به مسائل منطقه نیز حساسی داریم.

وی در مورد رسیدگی به مشکلات حوزه انتخابیه خود گفت: پیگیری سد بالاخانلو با تخصیص اعتبار 22 میلیارد و 400 میلیون تومان،  
75 میلیارد تومان برای راهسازی، گازرسانی به 150 روستا و پیگیری سفر 40 نفر از وزرا و معاونان رئیس جمهور به استان قزوین برای پیگیری مشکلات مردم، اجرای 1400 کیلومتر کانال پوشش انهار و آزاد سازی 20 هزار هکتار زمین های زراعی و اجرای طرح آبیاری تحت فشار از کارهای خوب انجام شده در استان است که با تلاش نمایندگان ممکن شده است.

وی در خصوص اعمال نظر برای انتخاب مدیران استان هم گفت: در انتخاب مسئولان شهرستانی دخالتی نداریم و به غیر از فرماندار، بخشدار، مدیر آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی که اهمیت زیادی دارد و مشورت می دهیم در بقیه موارد دخالتی نداریم.

دولت احمدی نژاد را صادق  و خوب می دانم

عباسپور تصریح کرد: نظر من در خصوص دولت دهم نظر رهبری است که تقدیر کردند و در مجموع من نیز دولت آقای احمدی نژاد را خوب و صادق می دانم و جهت گیری دولت در مسیر ضعفا بود و یارانه ها، سهام عدالت، بهسازی روستاها و استفاده از مالیت ارزش افزوده برای کمک به دهداری ها و بخشداری ها و مسکن مهر از ویژگی های دولت قبلی بود.

وی تورم، تاخیر در ارائه لایحه بودجه، اصرار بر ماندن مرتضوی و مشایی بر مسئولیت و خانه نشینی را از نقاط ضعف احمدی نژاد ذکر کرد.

عباسپور در خصوص رسانه ها هم گفت: در مورد رسانه ها کوتاهی کرده ام و امسال با جدیت برای ارتباط بیشتر تلاش خواهم کرد و آمادگی دارم برای حل مشکلات این خادمان پر تلاش اقدام لازم را انجام دهم.

کد خبر 2113875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha