خسرو افسری در گفتگو با مهر اظهار داشت: از آنجا که هر گونه اقدام غیر کارشناسی و یا بی توجهی به نکات زیست دریایی موجب صدمات و آسیب های جدی به منابع شیلاتی می شود لذا این سازمان با ایجاد گشت های غواصی در اعماق 30 متر و در سواحل استان از هر گونه فعالیت زیست محیطی مخرب جلوگیری خواهد کرد.
وی ادامه داد: بسیاری از گونه های دریایی و تاثیرگذار از جمله لاک پشت ها و مرجان های دریایی در سواحل دریای عمان زیست می کنند که در صورت عدم مراقبت و جلوگیری از فعالیت های مخرب صیادی منجر به انقراض این گونه ها خواهد شد.
وی اذعان داشت: در همبن راستا تیم غواصی این سازمان متشکل از کارشناسان محیط زیست دریایی استان با غوص های نیمه عمیق وضعیت سلامت زیستمندان دریایی در آب های ساحلی دریای عمان را زیر نظر داشته و بررسی می کنند.
وی گفت: عملیات غواصی کارشناسان محیط زیست به شکل دوره ای و در زمان های مستمرانجام شده و در این عملیات ها وضعیت زیست بوم های دریایی از جمله بسترهای علفی ، مرجانها و همچنین آبزیان هم زیست مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرد.
افسری یادآور شد: با توجه به اینکه اجرای طرح های عمرانی و احداث سازه های دریایی به منظور توسعه اسکله ها در دریای عمان ممکن است آسیب های جبران ناپذیری را دربستر دریا ایجاد نماید و یا موجب تخریب اکوسیستم دریایی شود لذا مطالعه و ارزیابی این طرح ها قبل از اجرا توسط کارشناسان محیط زیست نقش بسزایی در کاهش آسیب های زیست بوم در دریا خواهد داشت.
نظر شما