پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۰۱

حبیبی مطرح کرد:

خانه آموزش و پرورش و پژوهش علوم و فناوری در دانشگاه ها راه اندازی می شود

خانه آموزش و پرورش و پژوهش علوم و فناوری در دانشگاه ها راه اندازی می شود

رشت – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بسیج استادان گیلان از راه اندازی خانه آموزش و پرورش و پژوهش علوم و فناوری از سوی بسیج استادان در دانشگاه ها خبر داد. خانه آموزش و پرورش و پژوهش علوم و فناوری در دانشگاه ها راه اندازی می شودرشت – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بسیج اساتید گیلان از راه اندازی خانه آموزش و پرورش و پژوهش علوم و فناوری از سوی بسیج استاتید در دانشگاه ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن حبیبی ظهر دوشنبه در بسیج استادان گیلان افزود: کشف، جذب، سازماندهی، آموزش و فعال سازی استعدادها در راستای رفع نیازهای آموزشی، علمی، صنعتی کشور از منظر امنیتی، فرهنگی و رشد و تعالی کشور ضرورتی انکار ناپذیر است.

وی تصریح کرد: وجود محیطی دانش بنیان پویا و همگام با فناوری های روز که توانایی شناسایی، شبکه سازی آموزش و هدایت استعدادهای خلاق را داشته باشد از نظر امنیتی، فرهنگی و ارتقا  علم و فناوری کشور مورد تاکید است.

رئیس سازمان بسیج استادان استان گفت: خانه آموزش و پژوهش علوم و فناوری با فراهم سازی فضایی فعال و آگاهی بخش زمینه را برای ارتقا بصیرت و حقیقت جویی اعضا و حضور موثر جوانان علاقه مند در میدان های علم و فناوری کشور را فراهم می آورد.

وی با بیان اینکه خانه مزبور ساختار لازم برای تشکیل و هدایت حلقه های علمی موضوعی، تحت نظر استادان را در دانشگاه ها فراهم می آورد، افزود: شبکه های ارتباطی این خانه (سایت، خانه های گفتگو، شبکه های اجتماعی و غیره ) می توانند نقش ویژه ای در سازماندهی و اطلاع رسانی برنامه های آن داشته باشد.

حبیبی در ادامه با اعلام اینکه  صلاح و فساد هر جامعه ای مرهون نهادهای تربیتی و آموزشی آن جامعه است، اظهارداشت: بدون شک دانشگاه ها در راس این نهادها به شمار می روند به همین دلیل بارها بنیانگذار انقلاب اسلامی فرمودند: "صلاح و فساد جامعه مرهون دانشگاه هاست و وظیفه مهم دانشگاه ها که استادان کانون مرکزی آن هستند پیشبرد علم و تربیت دانشجویان است."

وی یادآورشد: همچنین مقام معظم رهبری می فرماید:" وظیفه استاد بسیجی حضور به موقع، مخلصانه، مجاهدانه و تاثیرگذار در دانشگاه و پرورش انسان های دانشمند و با ایمان در تراز شهید چمران است."

کد خبر 2114188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha