۲۱ مرداد ۱۳۹۲، ۱۹:۰۸

سلیمانی خبر داد:

اجراي 15 هكتار فضای سبز در شهرکهای صنعتی خراسان رضوي

اجراي 15 هكتار فضای سبز در شهرکهای صنعتی خراسان رضوي

مشهد - خبرگزاری مهر: اجراي 15 هكتار فضای سبز در شهرکهای صنعتی خراسان رضوي، کلینیک صنعت تقویت نقش تحقیق و توسعه در صنایع خراسان رضوي است و ... از عناوین اخبار گوناگون خراسان رضوی است.

مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي خراسان رضوي از اجراي 15 هكتار فضاي سبز در 4 ماهه نخست امسال در سطح شهركها و نواحي استان خبر داد.

علي سليماني اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون در سطح 15 هکتار از فضای شهرکها و نواحی صنعتی استان، عملیات کاشت نهال و توسعه فضای سبز انجام شده است.

مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي خراسان رضوي با بیان اینکه هم اکنون 650 هکتار از مساحت شهرکها و نواحی صنعتی استان عملیات کاشت نهال و توسعه فضای انجام شده است، گفت: 25 درصد از مساحت شهرکها و نواحی صنعتی صرف امور فضای سبزخواهد شد.

سليماني در ادامه از کاشت بیش از 70 هزار اصله نهال در سال جاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان خبرداد و افزود: تاکنون از ابتدای فعالیت شرکت شهرکهای صنعتی بیش از 1 ميليون اصله نهال کاشته شده است.

وی افزود: در زمینه کاشت درختچه های دائمی نیز امسال 30 هزار اصله درختچه کاشته شده است.

مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي خراسان رضوي در ادامه با بیان اینکه باتوجه به کمبود منابع آب، استفاده از روشهای نوین آبیاری فضای سبز در شهرکها و نواحی صنعتی استان در حال انجام است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون 35 کیلومتر شبکه آبیاری تحت فشار در شهرکها و نواحی صنعتی استان اجرا شده است.

سليماني با بیان اینکه توسعه صنعت بدون درنظر گرفتن مسائل زیست محیطی و توسعه فضای سبز، توسعه ای پایدار نخواهد بود، تصریح کرد: به همین دلیل انجام برنامه های توسعه فضای سبز و ایجاد کمربندهای سبز در شهرکهای صنعتی استان جزء برنامه های مهمی بوده که با پیشرفت مناسب درحال انجام است.

کلینیک صنعت تقویت نقش تحقیق و توسعه در صنایع خراسان رضوي است

مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي خراسان رضوي از فعاليت  کلینیک صنعتی در این استان خبر داد.

علي سليماني اظهار کرد: ارائه خدمات کلینیکی با پشتوانه شبکه گسترده ای از متخصصان صنعتی، اساتید،‌ مراکزتحقیقاتی، آزمایشگاهی و مشاوره ای در شهرکهای صنعتی از جمله ماموریت های این کلینیک در نظر گرفته شده است .

مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي خراسان رضوي در خصوص اهداف این کلینیک افزود: کلینیک صنعت در خراسان رضوي با هدف ارائه مشاوره تخصصی فنی به واحدهای صنعتی به منظور حل مشکلات فنی و ارتقاء کمی و کیفی محصولات تولیدی، ایجاد شبکه‌ای گسترده از متخصصین صنعتی،‌ اساتید، مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی براساس فرآیندی نظام مند به فعاليت مي پردازد.

سلیمانی در خصوص ایجاد بستر مناسب به منظور استفاده از توانمندی ها و  پتانسیل‌های متخصصان فنی گفت: به منظور حل مشکلات صنعت، ایجاد بستری مناسب برای ارتباط مستمر صنعت و دانشگاه و تعامل اثر بخش متخصصین و مدیران فنی - تقویت نقش تحقیق و توسعه در صنایع و اعتلای سطح مدیریت دانش در  صنعت استان از تمام ظرفيت ها استفاده شده است.

وی بيان کرد: دسترسی سریع و آسان به خدمات مذکور در ابتدا مقدماتی و سطحی و در نهایت برحسب ضرورت تفصیلی و عمقی است.

ایمن­ سازی محورهای بردسکن به کاشمر- بردسکن به سبزوار و بردسکن به درونه

رئیس اداره راه و شهرسازی بردسکن از اجرای عملیات راهداری در جهت افزایش ایمنی سفرهای تابستانی در حوزه استحفاظی این شهرستان خبر داد.    

محمدحسین ضیایی کلات در شرح جزئیات این عملیات اظهار کرد: اجرای سیل کت و ماسه آسفالت در محور روستایی آهوبم- سیر به طول 10.5 کیلومتر در محورهای بردسکن به کاشمر، اجرای پروژه احداث پل باکسی 15 دهانه 3 متری در کیلومتر 32 محور بردسکن- درونه  و آسفالت سطح پل دو طرفه آن، اجرای سیل کت و درزگیر در محور بردسکن سبزوار به طول 15 کیلومتر از جمله اقدامات انجام شده توسط این اداره بوده است.    

رئیس اداره راه و شهرسازی بردسکن به چهارچوب طرح ایمن سازی محورهای بردسکن به کاشمر و بردسکن به سبزوار و بردسکن به درونه اشاره کرد و گفت: لایروبی و تنظیم ورودی و خروجی حدود 200 پل و آبرو در محورهای روستایی سیر و خانقاه و شمس آباد و خوشاب در جهت ارتقاء سطح ایمنی راه ها انجام شده است.    

ضیایی کلات، تیغ زنی حریم در محور بردسکن به کاشمر و بردسکن به سبزوار و بردسکن به بجستان و همچنین محورهای روستایی هوک و سر برج برای تسهیل در روند عبور و مرور و کیفی سازی خدمات را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای افزایش ایمنی تردد مسافران عنوان کرد. 

وی با بیان اینکه خدمت در مناطق محروم عبادتی بزرگ است، گفت: خدمت و تلاش برای آبادانی و پیشرفت جهادی کاری عظیم و حرکتی ماندگار است.   

رئیس اداره راه و شهرسازی بردسکن با اشاره به اقدامات عمرانی گسترده برای بهسازی و توسعه مبادی ورودی و خروجی شهری و روستایی این شهرستان اظهار کرد: ساماندهی و اصلاح قوس ها و پیچ ها و شانه سازی در محور روستایی هک و سربرج از جمله این اقدامات بوده است.    

ضیایی افزود: با توجه به این که بخشی از راه عبور و مرور مسافران در مسیر رودخانه قرار داشت و در فصل بارندگی  آبگرفتی و وقوع سیل در این منطقه اتفاق می افتاد، با اقدام به تیغ زنی به فاصله 30 کیلومتر از شهرستان و ایجاد مسیر جدید، سعی در مرتفع کردن این مشکل کردیم.   

وی اصلاح و بهبود کیفیت راه ها و شرایط فیزیکی ابنیه فنی را در رونق و شکوفایی گردشگری و صنعت حمل و نقل مؤثر دانست و گفت: نصب علائم و تابلوهای هشدار دهنده در سطح حوزه استحفاظی به تعداد هزار عدد، طراحی کف نوشته بر روی سطح آسفالت در ورودی و خروجی و تقاطع های فرعی به اصلی با پیام ایمنی و شستشوی علائم به تعداد حدود 5 هزار عدد، با هدف پیشگیری از حوادث جاده ای صورت گرفته است.     

تأمین اعتبار جهت آسفالت راه روستایی نورالدین در چناران

رئیس اداره راه و شهرسازی چناران گفت: تمهیدات لازم برای آسفالت راه روستایی نورالدین در این شهرستان انجام شده است و به زودی این مسیر آسفالت خواهد شد.

صنعت الله فیروزه با اعلام این خبر اظهار کرد: احداث و آسفالت راه روستایی نورالدین به طول یک کیلومتر و عرض 7 متر با هزینه‌ای بالغ بر یکصد میلیون تومان صورت می‌گیرد.  

رئیس اداره راه و شهرسازی چناران افزود: با بهره برداری از این پروژه علاوه بر آن که 50 خانوار روستایی با سهولت از این مسیر تردد خواهند کرد، در جهت کاهش مصرف سوخت و کاهش استهلاک وسایل نقلیه نیز گام موثری برداشته شده است.    

 فیروزه ارتقای ایمنی و کیفیت راه‌ها را عاملی مهم در جهت پیشرفت اقتصادی و عمرانی استان دانست و گفت: در حال حاضر زیرسازی این پروژه به اتمام رسیده و آماده آسفالت است و به زودی آسفالت آن توسط پیمانکار انجام خواهد شد.

کد خبر 2114431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha