پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۰۵

رضوی به مهر خبر داد:

خرید سه دستگاه آمبولانس برای موقوفه باغ بهشت همدان/ آبرسانی به باغ بهشت از طریق تانکر

خرید سه دستگاه آمبولانس برای موقوفه باغ بهشت همدان/ آبرسانی به باغ بهشت از طریق تانکر

همدان- خبرگزاری مهر: سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان همدان گفت: سه دستگاه آمبولانس جدید نیز امسال با قیمت 100 میلیون تومان برای آرامستان موقوفه باغ بهشت همدان خریداری شده است.

حجت الاسلام سید حسن رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تا کنون با هزینه کرد 150 میلیون تومان همه آمبولانس‌های موجود در باغ بهشت همدان از نو بازسازی شده است.

سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان همدان عنوان داشت:  سه دستگاه آمبولانس جدید نیز امسال با قیمت 100 میلیون تومان برای آرامستان موقوفه باغ بهشت همدان خریداری شده است.

وی ابراز داشت: در حال حاضر باغ بهشت همدان مجهز به هفت دستگاه آمبولانس است.

رضوی همچنین گفت: با احداث بلوار 75 متری در باغ بهشت همدان مشکل ترافیکی این منطقه نیز در ایام پرترافیک تا حد قابل توجهی برطرف شده و در مواقع بروز بحران در شهر نیز می توان از این بلوار بهره لازم را برد.

حجت الاسلام رضوی یکی از مشکلات این منطقه را بحث آب دانست و گفت: با توجه به اینکه آب این منطقه از آب چاه تامین می‌شده ما در سال 92 خشکسالی عمیقی داشتیم و دو چاه این منطقه افت آب بسیاری داشت.

آب مورد نیاز باغ بهشت همدان از طریق تانکرها آبرسانی می شود

سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان همدان افزود: در حال حاضر آب از طریق تانکرها به این منطقه تامین می شود و بر این اساس نیز مردم باید در مصرف آب صرفه جویی شایسته داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به مهر گفت: سنت بسیار غلط این است که مردم سنگ قبور را با آب می شویند در حالی که توسط خدمات باغ بهشت امر نظافت قبور به صورت مرتب انجام می‌شود و نیازی به این بحث نیست.

وی در پایان سخنانش تاکید کرد: مردم هر گونه نذوراتی که دارند به صورت نقدی به مراکز خیریه بدهند و از توزیع مواد خوراکی در محیط باغ بهشت همدان خودداری کنند چرا که خوردن و آشامیدن در این محیط از نظر بهداشتی مشکل دارد.

 

کد خبر 2115984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha