۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۵۱

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی:

بسیاری از مشکلات امروز فرهنگی ناشی از فردی است که جنتی نسبت به وی ارادت دارد

بسیاری از مشکلات امروز فرهنگی ناشی از فردی است که جنتی نسبت به وی ارادت دارد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه وزیر پیشنهادی فرهنگ در مصاحبه ای گفته است به کسی ارادت فکری دارم که بسیاری از آسیب های فرهنگی امروزی ناشی از تفکر، مدیریت و فکر آن فردی است که جنتی به ایشان ارادت فکری دارند، گفت: ارادت فکری در حوزه فرهنگ فقط باید نسبت به رهبری باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به رئیس جمهور گفت: من فقط برای مخالفت با برخی از وزراء ثبت نام نکرده بودم بلکه در موافقت با آنان نیز ثبت نام کرده بودم که متاسفانه نوبت به من نرسید.

وی با بیان اینکه جنس مخالفت من در حوزه ارشاد از جنس دغدغه است، گفت: احساسم این است که آقای جنتی با همه فضایل و ویژگی هایی که دارند نمی توانند آنان را برطرف کنند شاید توضیحات جنتی این دغدغه های را بر طرف کرد چرا وی از خانواده است که در راس ان خانواده یک رجل با بصیرت که مانند کوه  در برابر دشمنان در طول سال های قبل و بعد از انقلاب ایستاده است یعنی آیت الله جنتی هستند و ایشان مربوط به آن بیت هستند اما به آقای جنتی نمی خواهیم رای دهیم می خواهیم به فرزند ایشان رای دهیم بنابراین دغدغه داریم.

وی با اشاره به علت نگرانی اش از تصدی جنتی بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در مصاحبه ای گفته است  به کسی ارادت فکری دارم که بسیاری از آسیب های فرهنگی امروزی ناشی از تفکر، مدیریت و فکر آن فردی است که جنتی به ایشان ارادت فکری دارند.

وی با بیان اینکه اهمیت فرهنگ نسبت به سیاست، اقتصاد و علم بیشتر است، گفت: فرهنگ زیرساخت است و اگر بخواهیم در اقتصاد، سیاست، صنعت و هر حوزه دیگر تحول ایجاد کنیم نیاز به فرهنگ دارد. بنابراین به همین دلیل رهبر انقلاب بارها تاکید کردند که هر لایحه ای چه اقتصادی و چه سیاسی و چه اجتماعی، چه صنعتی، علمی و امنیتی بخواهد به مجلس بیاید باید پیوست فرهنگی داشته باشد و  این را دولت های قبلی رعایت نکردند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت ارشاد یک وزارتخانه فکری و اجرایی است، گفت: محصولات این وزارتخانه غیرمحسوس است، بعضی ها فکر می کنند اگر کتابخانه و یا سالن نمایش ساختند کار فرهنگی کردند. من بارها به  احمدی نژاد گفتم مصوبات سفرهای استانی برای ساخت کتابخانه و سینما کار فرهنگی نیست. کار فرهنگی آن است که چه کتابی به آن کتابخانه  و یا چه فیلمی در آن سینما نمایش داده شود.

وی افزود: محصولات فرهنگی کپی و نشخوار از غرب نیست بلکه فرهنگ آن است که روحیه ضد استکباری، مقاومت، وطن دوستی و بغض  نسبت به دشمن و فرهنگ دینی و ملی را احیا کند که من همت و اراده مصمم برای احیای فرهنگ مبتنی بر ارزش های دینی، اسلامی و ملی نمی بینم.

رسایی با اشاره به اقدامات دولت نهم و دهم در حوزه فرهنگ گفت: احمدی نژاد توانست فاصله میان مردم و مسئولان را کم کند اما این کار از طریق وزارت ارشاد صورت نگرفت بلکه ویژگی های فردی خود احمدی نژاد باعث این عامل شد. در این دولت باید وزارت فرهنگ برای این گونه اقدامات برنامه ریزی داشته باشد.

وی با بیان اینکه زمانی وزارت ارشاد با تفکرات سکولاریستی اداره می شد، گفت: در دوره  وزارت ارشاد ما مبتنی بر قرآن و مسجد داشتیم و هر دوره هم با اشتباهاتی مواجه بودیم چه در دوران آقای صفا و چه در وزارتخانه ای که وزیرش الان در سازمان های جاسوسی مشاوره می دهد. یکی تعمدی بود یکی با برنامه و یکی دیگر اشتباهات عمدی نبود و جبران شد.

وی افزود: وزارت ارشاد ما در دوره ای به جایی رسیده بوده که علمای قم وزیر ارشاد را به حضور نمی پذیرفتند. آقای جنتی نگذارید چنین اتفاقی بیافتد و دغدغه ای که گفتم از این جنس است.

نماینده مردم تهران تصریح کرد: یک زمان مرحوم آشیخ جواد تبریزی مرجع تقلید بودند و ایشان خاطره ای تعریف کرد و گفت همین وزیری که امروز به خارج از کشور رفته پیش ما آمد همان وزیری که رئیس جمهور و مجلس آن زمان که تمام قد از وی حمایت کرده بودند و من تذکراتی به ایشان دادم و سرش را تکان می داد اما وقتی داشت از اتاق بیرون می رفت با چشم باطن دیدم که این فرد عاقبت به خیر نمی شود.

وی ادامه داد: آقای رحماندوست مشاور رئیس جمهور دولت اصلاحات بوده است و یک بار اعلام کرده است همان وزیر ارشاد معتقد به کلمه مقدس برای دفاع مقدس نبود.

رسایی خطاب به جنتی گفت: ما می بینیم که یک فعالیت هایی دارد در حوزه فرهنگ صورت می گیرد  و شاید خدایی ناکرده بخواهند شما را هم به آن سمت ببرند.

وی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری نسبت به تهاجم فرهنگی گفت:  در دوره ای رهبری گفتند تهاجم فرهنگی آنان گفتند  تعامل فرهنگی، رهبری گفتند تهاجم است گوش نکردند شد شبیخون فرهنگی باز گوش ندادند و شد ناتوی فرهنگی.

نماینده مردم تهران ادامه داد: در دوره های می گفتند زنده باد مخالف من و می گفتند ما باید برای توسعه سیاسی معاند را به مخالف، مخالف را به معتقد و منتقد را به موافق تبدیل کنید و عملاً سگ ها را رها کردند و سنگ ها را بستند و ما می بینیم که امروز نمونه هایی مانند آنان دارند فعال می شوند.

وی افزود: معمولاً نتیجه توسعه سیاسی بالا رفتن مشارکت است اما در همان دوران دیدیم که کمترین میزان مشارکت را مردم در دومین انتخابات شوراهای شهر داشتند. چون این توسعه سیاسی دروغ بود و الان هم متاسفانه همین شعارها دارد شنیده می شود.

رسایی بیان داشت: در دوره ای نهادهای سیاسی ما را هدف قرار داند و در نشریات زرد نفوذ مردند و یکی از همین روزنامه نگاران فراری می گوید زمانی در نشریات آرایشی زنان فعالیت می کردیم و بعد از جریان اصلاحات که دیدیم یک روزنه نفوذ باز شد به نشریات سراسری نفوذ کردیم و آقای  جنتی دوباره این قشر فعال شدند. البته آقای روحانی چون خودش کتک خورده اینان است فضا به آنان نمی دهد اما ایشان به جزو وزارت ارشاد هزار کار دیگر دارد  و این به عهده شماست و باید  بگویید که برنامه تان در این زمینه چیست.

وی با اشاره به دیگر اقداماتی که در دوران اصلاحات در حوزه فرهنگ انجام گرفت ادامه داد: در آن زمان تساهل و تسامح و دین سخت و آسان را مطرح کردند و هر نهادی که مرتبط با رهبری بود گفتند این متولی دین سخت است. قوه قضائیه، سپاه، بسیج، حتی صدا و سیمای آقای لاریجانی. می گفتند سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد. روزنامه کیهان متولی دین سخت بود، کسی که بازجو بود و وقتی می رفت به زندان می گفت اینها آدم نمی شوند و رئیس جنگ روانی آنان بود می گفتند متولی دین آسان است، راجع تقلید را می گفتند متولی دین سخت و یک مرجعی که در بی بی سی ساخته شده بود و جامعه مدرسین هم نسبت به ایشان اعلام موضع کرده بودند می گفتند متولی دین آسان است.

نماینده مردم تهران خطاب به روحانی با بیان این که امروز از این تعادل دارند سوء استفاده می کنند، گفت: هر کس بر اصول و مبانی پافشاری کند می گویند افراط است و هر کس نسبت به آن طرف تمایل نشان می دهد می گویند اعتدال است اما حتماً شعار تعادل آقای روحانی از این جنس و از این تعادل خود حمایت خواهد کرد.

وی افزود: ممکن است شما بگویید ما دولت اعتدال هستیم نه دولت  افراطی ها اما مساله این است که همین افراطی ها جنب و جوش پیدا کردند و فعال شدند و دارند بر می گردند چرا که اخبارش موجود است البته تشکر می کنیم که آقای روحانی جلوی معرفی بعضی از این افراد را گرفتند و البته در مورد معاونت پارلمانی نیز منتظر هستیم اما اخباری داریم می شنویم که امیدواریم درست نباشد و آن اتفاق نیافتد.

رسایی گفت: آقای جنتی همین وزیری که امروز در بی بی سی نشسته است هم نسبت به آن شخص ارادت داشت و حتی می خواست قانون اساسی را عوض کند تا رئیس جمهور مادام العمر شود. ارادت فکری در حوزه فرهنگ فقط باید نسبت به رهبری باشد.

وی با بیان اینکه من در برنامه جنتی قاطعیت ندیدم، گفت: قانون نظام جامع رسانه برای برنامه چهارم است اما صحبتی از آن نشده است. برای کانون های فرهنگی مساجد، سازمان حج، سازمان فرهنگ که باید این تهاجم فرهنگی را در خارج از کشور رصد کند و صدور فرهنگ را  بر عهده داشته باشد، برای تبلیغات شهری حقوق نیروهای انسانی چه برنامه ای دارید.

وی با اشاره به اظهارات یکی از سیاستمداران آمریکا  نسبت به ایران گفت: این فرد می گوید ما نمی دانیم در ایران به چه کسی روبرو هستیم، با مجلس، با دولت، رئیس جمهور، رهبر یا مردم اما با روی کار آمدن اصلاح طلبان آمریکایی که توانستند کرسی های مجلس ششم را هم فتح کنند گفتند که ما شاهد فروریختن این نظام سرکش خواهیم بود اما 16 سال گذشت نظام ماند و آنان سرنگون شدند. بنابراین دشمنان به این تغییر و تحولات دل بستند اما ما می دانیم که آقای روحانی در دهان آنان می زند.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه مامور سی آی ای گفته است، مهمترین حرکت در جهت براندازی نظام جمهوری اسلامی تغییر فرهنگ ایران است، گفت: می گویند برای فرهنگسازی باید فرهنگ را عوض کرد و اینکه می گویند هنر برای سیاست نیست دروغ است و یکی از آنان نیز اعتقاد دارد کار ما با جمهوری اسلامی ایران سیاسی نیست بلکه صرفاً فرهنگی است.  و گفتند که ما باید اخیراً در ایران پایگاه داشته باشیم.

کد خبر 2116130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha