به گزارش خبرنگار مهر ارشاد استعداددی ظهر امروز در شورای اداری کتابخانه های عمومی استان در ملایربا اشاره به اینکه فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید احیا شود افزود در ساتل گذشته در استان همدان به برخی شاخص ها در زمینه مطالعه مفید دست پیدا کردیم.
وی از ورود 800 میلیون تومان کتاب در سال گذشته به کتابخانه های عمومی استان همدان خبر دادو گفت گفت امسال نیز بنا داریم تعداد بیشتری کتاب را به کتابخانه های استان وارد کنیم
استعدادی افزود: در 5 ماهه نخست سال جاری نیز کتاب های زیادی در بین کتابخانه های عمومی سراسر استان توزیع شده است.
وی گفت: شهرستان ملایر از شهرستانهای فعال در کتاب و کتابخوانی است و با داشتن هشت کتابخانه عمومی یکی از شهرستانهای موفق در استان بوده است.
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان افزود: کتابخانه مرکزی ملایر که سال گذشته مصوب شده باید هر چه سریعتر در این شهرستان ایجاد شود.
وی گفت: زمین این کتابخانه تملک شده و در این راستا برای احداث سریعتر آن مسئولان باید مساعدت لازم را داشته باشند.
سرپرست اداره کتابخانه های عمومی ملایر از عضویت 9 هزار نفر در کتابخانه های عمومی این شهرستان خبر داد.
سید مهدی آخشیک از فعالیت 8 کتابخانه عمومی شهری در ملایر خبر داد و عنوان داشت: همچنین هشت کتابخانه عمومی نیز در روستاهای ملایر فعالیت دارند.
نظر شما