۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۳۴

اخبار کوتاه هرمزگان/

خبرنگاران چشم بینا و وجدان بیدار جامعه هستند

خبرنگاران چشم بینا و وجدان بیدار جامعه هستند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بستک گفت: خبرنگاران چشم بینا و وجدان بیدار جامعه هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالرضا شیبانی در نشست تجلیل از خبرنگاران بستک و با اشاره به ضرورت اطلاع رسانی در جامعه گفت: خبرنگاران چشم بینا و وجدان بیدار جامعه هستند که باید با دقت و ظرافت خاصی در جهت اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی جامعه گام بردارند.

وی ضمن اشاره به رسالت و ارزش مهم کار خبرنگار یادآور شد: با توجه به این که نظام اسلامی، امروزه در معرض انواع تهاجم خبری و رسانه ای قرار گرفته، اطلاع رسانی دقیق خبرنگاران، بسیاری از این توطئه ها را خنثی می سازد.

حجت الاسلام شیبانی با بیان نقش و رسالت مؤثر خبرنگاران در جامعه تصریح کرد: خبرنگاران نقش مؤثری در جامعه دارند که از آن میان می توان به شناسایی نقاط قوت و ضعف، معرفی ظرفیت ها، ارائه راهکارها و ایجاد روحیه امید و نشاط در جامعه اشاره کرد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بستک صداقت در گفتار و امانت داری را از مهم ترین وظیفه خبرنگاران عنوان نمود و خاطرنشان کرد: خبرنگاران در انعکاس اخبار باید این دوشاخص و مؤلفه مهم را مورد توجّه و اهتمام قرار دهند.

این مقام مسئول رسانه ها را پل ارتباطی میان مردم و مسئولان دانست و گفت: خبرنگاران با انعکاس واقعیت ها و مشکلات مردم به مسئولان و هم چنین برنامه ها و اقدام های مسئولان به مردم این حلقه و پل ارتباطی را قوام می بخشند.

وی بیان کرد: راه اندازی خانه مطبوعات شهرسـتان بستک یکی از فعالیت های ماندگار است و باید به نقش و توجه این تشکل صنفی برای حل مشکلات مطبوعات، رسانه ها و خبرنگاران نگاهی ویژه داشت.

حجت الاسلام شیبانی اظهار داشت: چاپ اوّلین ویژه نامه شهرستان از اقدام های مهم خانه مطبوعات می باشد و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه مطبوعات پی گیر جایگاه اختصاصی فروش نشریات نیز هستند.

در پایان این نشست از خبرنگاران مطبوعات و سایت های خبری فعال با إهداء لوح تقدیر، تندیس و جوایز نقدی تجلیل شد.

آزمون خوشنویسی در بستک برگزار می شود

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بستک از برگزاری آزمون خوشنویسی در شهرستان بستک خبر داد.

حجت الاسلام عبدالرضا شیبانی گفت: در پی افتتاح انجمن خوشنویسان ایران شعبه بستک، آزمون تابستانی انجمن خوشنویسان ایران در دوره های مختلف آن طی روزهای پنج شنبه 31 مردادماه و جمعه 1 شهریورماه در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار می شود.

وی افزود: انجمن خوشنویسان شهرستان بستک با کوشش و تلاش توانسته است در جذب استعدادهای هنر خوشنویسی و آموزش علاقمندان به این هنر موفق عمل کند.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بستک بیان داشت: این آزمون در گروه‌هاي مختلف و دوره مقدماتي، متوسط، خوش، عالي و ممتاز براي هنرجويان بستکی برگزار می شود.

حجت الاسلام شیبانی ادامه داد:هدف از برگزاری این آزمون إرتقاء سطح خوشنویسی هنرجویان انجمن و علاقمندان به این رشته هنری است.

به هنرجویان شرکت کننده در این آزمون که امتیاز لازم را کسب کنند مدرک رسمی انجمن خوشنویسان ایران إعطاء خواهد شد.

مراسم بزرگداشت 138 نفر از دریاد مانده های عرصه فرهنگ و هنر بندرکنگ

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بندرلنگه از برگزاری مراسم بزرگداشت 138 نفر از دریاد مانده های عرصه فرهنگ و هنر این شهرستان در آینده ای نزدیک خبر داد.

اسماعیل جهانگیری گفت: شهر بندرکنگ یکی از قدیمی ترین شهرهای استان هرمزگان و داری پیشینه فرهنگی بسیار غنی و درخشانی است که توانسته بخش اعظمی از تاریخ، هویت فرهنگی و سنتی خود را حفظ کند که مدیون زحمات و اهتمام پیشینیان نسبت به این امر است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اذعان داشت: اگر نسل جوان امروز بداند که میراث دار چه انسان های بزرگی است قطعاَ نسبت به گذشته خود احساس غرور می کند و آن وقت هرگز دچار خودباختگی فرهنگی نخواهد شد.

جهانگیری تصریح کرد: بهترین شیوه مقابله با تهاجم فرهنگی که مرزهای هویتی ما را نشانه رفته است توجه به خرده فرهنگ ها، سنت های صحیح و به جا مانده از پیشینیان است.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بندرلنگه با اشاره به برخی از ناهنجاری های فرهنگی بیان داشت: اگر برخی از الگوهای رفتاری عاری از فرهنگ ایرانی - اسلامی در گوشه و کنار مشاهده می شود به دلیل فاصله ای است که جامعه امروز به ویژه نسل جوان با هویت اصیل ایرانی و اسلامی پیدا کرده و باعث شده که مفاهیمی هم چون جوانمردی، ایثار و حتی خود باوری جای خود را به مسائل پوچ و تهی از اصالت فطری بدهد که هیچ گاه در فرهنگ ایرانی و اسلامی جایگاهی نداشته است.

وی خاطرنشان کرد: اگر سیاست گزاران و تصمیم گیران فرهنگی از ترویج فرهنگ صحیح ایرانی - اسلامی غفلت کنند در آینده ای نه چندان دور دچار پشیمانی خواهند شد که دیگر آن زمان شاید خالی از فایده باشد.

جهانگیری در پایان هدف از برگزاری این بزرگداشت را معرفی الگوهای فرهنگ بومی و اصیل منطقه به نسل امروزعنوان کرد و گفت: این مراسم برای بزرگداشت مقام کسانی است که در گذشته برای إعتلای فرهنگ و هنر خدمات شایانی به جامعه ارائه کرده اند و امروز در بین ما نیستند.

مراسم بزرگداشت 138 نفر از دریاد مانده های عرصه فرهنگ و هنر بندرکنگ اواخر مردادماه در این شهرستان برگزار می شود.

آغاز طرح اصلاح الگوی کشت در هرمزگان

در اجرای طرح اصلاح الگوی کشت تاکنون 65 درصد محصولات زراعی هرمزگان زیر کشت این طرح رفته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان مهم ترین هدف این طرح راخروج از تک کشتی ( کشت یک محصول خاص ) وتوصیه وتشویق کشاورزان به کشت حداقل دو یا چند محصول ( باتوجه به وسعت زمین و کیفیت آب و خاک ) ذکرکرد.

غلامپور گفت: اصلاح الگوی کشت ، تعیین نظام کشت مبتنی بر شرایط اقلیمی و بهره برداری بهینه از منابع و عوامل تولید متناسب با پتانسیل های منطقه ای است.

وی گفت: پایداری تولید و خروج از تک کشتی ، برداشت متنوع محصول و بازار پسندی ، جلوگیری از نوسانات شدید قیمت ، جلوگیری از هدر رفتن منابع آب و خاک ، پیشگیری از آفات و بیماری ها از جمله اهداف اجرای این طرح است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان افزود: بر اساس این طرح کارشناسان جهاد کشاورزی با بررسی منابع آب ، زمین و ویژگیهای اقلیمی هر منطقه ، الگوی کشت به کشاورزان ارائه می دهند.

وی افزود: تا سال زراعی 93 - 92 تمام محصولات زراعی استان با سطح زیر کشت بیش از 81 هزار هکتار زیر پوشش اجرای طرح الگوی کشت قرار می گیرد.

غلامپور مدیریت کشت و برداشت برای بهره برداران را از مزیت های این طرح عنوان کرد و گفت : کشاورزان با بستن قرارداد در اجرای طرح اصلاح الگوی کشت می توانند از نهاده های کشاورزی ، تسهیلات آبیاری تحت فشار ، خرید تضمینی و حفظ تعادل بازار برخوردار شوند.

غلام پور یادآورشد: در اجرای طرح اصلاح الگوی کشت کارشناسان ناظر با مراجعه حضوری در زمین های کشاورزی و با اندازه گیری مقدار آب و میزان شوری آب (EC ) ، وسعت زمین زراعی ، کیفیت خاک و اقلیم منطقه کشاورزی را در زمینه انتخاب نوع محصول و همچنین میزان کشت راهنمایی می کنند.

هرمزگان چهارمین استان تولید کننده محصولات سبزی و صیفی در کشور است.

گوجه فرنگی، بادمجان، پیاز، فلفل، خیار سبز و کدو بیشترین محصولات زراعی تولیدی کشاورزان هرمزگانی است.

 

 

کد خبر 2116267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha