فرخ مطلبی فر در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بررسی پیش بینی فصلی دما برای سه ماهه مرداد، شهریور و مهرماه سال جاری، اظهار داشت: نتایج نشان می دهد که دما طی این سه ماه در جنوب استان نسبت به میانگین بلند مدت افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه بر اساس بررسی فصلی بارندگی طی سه ماهه مرداد، شهریور و مهرماه امسال در آذربایجان غربی بارش نرمال پیش بینی شده، اعلام کرد: این در حالی است که میزان بارندگی ها در مناطق مختلف استان از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون نسبت به بلند مدت مشابه با افزایش 22.8 میلیمتری همراه بود.
مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی میانگین بارندگی در آذربایجان غربی را 392.2 میلیمتر دانست و عنوان کرد: همچنین میزان بارندگی از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل با 77.8 میلیمتر افزایش همراه بود.
مطلبی فر با اعلام اینکه از ابتدای سال زراعی جاری میانگین بارش در ایستگاه های هواشناسی به طور میانگین 378.8 میلیمتر ثبت شده است، یادآور شد: طی سه روز آینده وضعیت جوی نیمه ابری همراه با وزش باد و بعد از آن صاف تا کمی ابری خواهد بود.
وی در خصوص گرمترین و سردترین شهرهای استان طی 24 ساعت گذشته نیز گفت: در این راستا اشنویه با 13 درجه و بوکان با 35 درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان بودند که ادامه روند افزایش دمای در شهرهای جنوبی از جمله بوکان دور از انتظار نیست.
نظر شما