به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد جعفر مرادياني ظهر شنبه در مراسم تجليل از آزادگان سرافراز دلفان با اشاره به اينكه بالاترين افتخار در كشور اسلامي وجود پر بركت شهدا، ايثارگران و آزادگان است افزود: ما بايد قدردان اين عزيزان باشيم كه بدون هيچ چشم داشتي و فقط براي رضاي خدا و حفظ ارزش هاي والاي انقلاب به نبرد عليه باطل پرداختند.
وي با تاكيد بر اينكه شما آزادگان در پيشگاه خداوند از جايگاه ويژه اي برخوردار هستيد اظهار داشت: نگهباني و پاسداري از اين افتخار با عزت وظيفه سنگيني است كه بر دوش شما عزيزان و خانواده هاي شما نهاده شده كه مي بايست از اين حساب ويژه نزد خداوند به خوبي محافظت كنيد.
امام جمعه نورآباد آزادگان و ايثارگران را الگوي مردم دانست و خطاب به آزادگان گفت: شما بايد در جامعه به ويژه در محيط كار و در برخورد با ارباب رجوع با عمل و عملكرد مثبت خود فرهنگ ايثار، شهادت و آزادگي را ترویج دهید.
فرماندار دلفان نيز در اين مراسم سربلندي، عزت و افتخار ايران اسلامي را مديون رشادت و جانفشاني هاي آزادگان سرافراز كشورمان دانست و افزود: ما نيز وظيفه داريم به پاسداشت اين عزيزان نسبت به ترويج فرهنگ ايثار و شهادت براي نسل سوم انقلاب گام برداريم.
رضا دريكوند تصریح کرد: همه مسئولين و خادمين نظام شاني جز خدمت رساني و نوكري بي منت براي خانواده هاي معظم شهدا، ايثارگران و آزادگان ندارند.
بنابر این گزارش در پايان اين مراسم پس از سخنراني رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران دلفان و بيان خاطره توسط يكي از آزادگان اين شهرستان از مقام شامخ اين افراد با اهداء هدايايي قدرداني شد.
شهرستان دلفان 269 شهيد، 700 جانباز و ايثارگر و 22 آزاده سرافراز در عرصه هاي مختلف تقديم به انقلاب اسلامي ايران كرده است.
نظر شما