پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

سید عمار حکیم از اوضاع مصر ابراز نگرانی کرد

سید عمار حکیم از اوضاع مصر ابراز نگرانی کرد

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق ضمن ابراز نگرانی شدید از اوضاع در کشور مصر از همه گروه های سیاسی این کشور خواست که به گفتگو روی آورند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری براثا، سید عمار حکیم گفت: ما نگران شدید خود را از روند تحولات در مصر ابراز می داریم.

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق بیان کرد: آنچه در مصر می گذرد با تاریخ و نقش فعال آن در جهان اسلام و امت عربی مغایرت دارد.

وی افزود: امیدواریم که برادران ما با گفتگو و خویشتنداری و حکمت بحران را پشت سر بگذارند. خداوند مصر و دیگر کشورهای اسلامی را از فتنه و بلا حفظ کند.

کد خبر 2117918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha