پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۱۳

اعزام تیم زنجان به مسابقات قهرمانی دسته 2 والیبال کشور

اعزام تیم زنجان به مسابقات قهرمانی دسته 2 والیبال کشور

زنجان -خبرگزاری مهر: تیم زنجان راهی مسابقات قهرمانی دسته 2 والیبال کشور می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر،  مسابقات قهرمانی دسته 2 والیبال امیدهای کشور در شهرستان اردبیل برگزار می شود.

این رقابتها از فردا آغاز می شود که تیم زنجان با مربیگری یوسف اسلامیان، کمک مربیگری علی صیاح و با سرپرستی علی صمیمی راهی این مسابقات می گردند.

بازیکنان تیم زنجان متشکل از علیرضا حیدری، محسن روجبیان، مهدی رجبی، مهدی اسکندری، میثم لطفی، امین دژآهنگ، مسعود نقیلو، مسعود جعفری، مصطفی آقا میری، امیر حسن افشاریان، محمد امین توفیقی و علی باقری است.جودوکار نونهال زنجانی فنی ترین بازیکن مسابقات بسیج قهرمانی کشور معرفی شد.

انتخاب جودوکار زنجانی به عنوان فنی ترین بازیکن مسابقات بسیج قهرمانی کشور

 مسابقات جودو بسیج قهرمانی کشور در رده سنی نونهالان برگزار شد.

این رقابتها به میزبانی مازندران در حال برگزاری بود که در خاتمه پس از رقابت 31 تیم حاضر استانهای فارس، خراسان رضوی و البرز به مقام های اول تا سومی تیمی دست یافتند و تیم زنجان نیز با یک اختلاف امتیاز از در رتبه چهارم تیمی قرار گرفت.

در بخش انفرادی از زنجان آروین عامری در وزن مثبت 81 کیلوگرم به مدال طلا دست یافت و به عنوان فنی ترین جودوکار مسابقات معرفی گردید و همچنین حسین محمدلو در وزن منهای 42 کیلوگرم نشان نقره کسب کرد.

مربیگری تیم اعزامی بر عهده محمد خان احمدلو و با سرپرستی حامد مصطفوی بود.

کد خبر 2118172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha