به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه 26 مردادماه سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، رضا ریاحی فرماندارشهرستان قرچک ، حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه، کشاورز مشاور امور ایثارگران فرمانداری و میرزایی نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگان با حضور در منزل آزاده امان الله بیگدلی با سابقه 9 سال اسارت و 45 درصد جانبازی، آزاده بسیجی ولی جعفری با 7 سال سابقه اسارت و 50 درصد جانبازی، آزاده علی شهبازی با 30 ماه سابقه اسارت و 25 درصد جانبازی و آزاده حمیدرضا نجفی با 24 ماه سابقه اسارت و 25 درصد جانبازی با این عزیزان دیدار و گفتگو کرد.
فرماندار شهرستان قرچک در این دیدار از نزدیک در جریان مشکلات این عزیزان قرار گرفته و آزادگان را سمبل مقاومت و ایثار و ایستادگی دانست.
رضا ریاحی اظهار داشت: درد و رنج دوران اسارت این عزیزان در نزد خداوند منان محفوظ بوده و اجر و همنشینی با شهیدان گلگون کفن بهترین پاداش این عزیزان است.
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک با اشاره به سختی های دوران اسارت از مشکلات آزادگان گفت: این عزیزان با دستان خالی و تکیه بر ایمان به خدای متعال در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح، ایستادگی و دینشان را به نظام اسلامی به بهترین شکل ممکن ادا کردند.
وی اقتدار کشورمان را مدیون از خودگذشتگی خانواده ایثارگران دانست و گفت: تکریم این قشر نباید صرفا به روزهایی خاص در طول سال محدود شود بلکه باید به صورت یک رویه، مد نظر قشرهای مختلف مردم و سرلوحهٔ کار مسئولان نظام قرار گیرد.
لازم به ذکر است در این دیدارها از همسران صبور و پرتلاش این آزادگان که با تربیت فرزندان مومن جای خالی پدر را پر کرده اند تقدیر و تشکر بعمل آمد و در پایان با اهداء لوح تقدیر و هدایا از آنان قدردانی بعمل آورد.
نظر شما