به گزارش خبرنگار مهر، هدایت صفری روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه اولین جشنواره فرهنگی ورزشی یادواره پیامبر اعظم(ص) که در نمازخانه کمیته امداد قزوین برگزار شد اظهارداشت: این جشنواره به منظور ارتقاء سطح قرآنی خانواده های تحت پوشش و تقویت روحیه نشاط و تعالی اخلاق و خروج از انزوای دانش آموزان برگزار شده است.
صفری بیان کرد: تلاش می کنیم فرهنگ کار و تلاش و قرآن آموزی و حضور در امور فرهنگی و دینی را در میان دانش آموزان ترویج کنیم و با استعدادیابی و شناسایی دانش آموزان توانمند در بخشهای مختلف دینی و قرآنی زمینه معرفی آنها را فراهم کنیم.
این مسئول یادآورشد: باید بتوانیم با فعالیت های فوق برنامه و فرهنگ سازی مناسب در میان خانوادها ارزشهای دینی را به مبانی رفتاری تبدیل کنیم تا مسیر درست زندگی تبیین شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قزوین تصریح کرد: باید ولایت محور همه کارهایمان شود و جوانان و نوجوانان از همین امروز و دوران شکوفایی استعدادهای اخلاقی و رفتاری با تقویت معنویت در خود بدنبال کسب علم و دانش باشند.
صفری یادآورشد: در عصر کنونی مغزهای علمی پشتوانه قدرتمند هر کشور تلقی می شوند لذا دانش آموزان کشور نیز باید همه تلاش خود را بکار گیرند تا قله های پیشرفت را با علم آموزی طی کنند و در توسعه و پیشرفت میهن اسلامی نقش آفرین باشند.
وی گفت: در شرایطی که دشمنان می خواهند با ایجاد نیازهای کاذب برای جوانان اذهان آینده سازان را تحت تاثیر فرهنگ غلط خود قرار دهند باید مراقبت کنیم و با برنامه ریزی های فرهنگی این ترفندها را نیز خنثی کنیم.
صفری اظهارداشت: خودسازی علمی و اخلاقی، جسمی و روحی نیازمند تحصیل، تهذیب، ورزش و تلاش همهد جانبه است که با پشتکار و همت مضاعف بدست می آید.
کمیته امداد به خودباوری مددجویان می اندیشد
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قزوین تصریح کرد: این نهاد می تواند در رشد علمی و روحی دانش آموزان بسیار موثر باشد و با برنامه ریزی های مدون درصد است مسیر کسب مدارج علمی دانش آموزان را تسهیل کند.
صفری گفت: بسیاری از مدجویانیی که امروز در ردیف انسانهای موفق و کارآفرین تلقی می شوند در گذشته تحت پوشش کمیته امداد بودند اما امروز نه تنها از دایره شمول خدمات خارج شده اند توانسته اند برای دیگران هم شغل ایجاد کنند که کار ارزشمندی است.
وی اضافه کرد: کمتیه امداد به حوزه تربیتی و فرهنگی با نگاهی استراتژی و آینده محور تلاش می کند با سرمایه گذاری در این حوزه ها زمینه بازگشت شرافتمندانه همه خانواده های مددجو را به عرصه کار و تلاش فراهم کنیم.
صفری بیان کرد: خودکفایی پایدار را در غنای علمی و اقتصادی خانواده ها جستجو می کنیم که یک راه کاهش استضعاف فرهنگی در میان خانواده ها تقویت برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت است.
این مسئول یادآورشد: در سال جاری با تدوین برنامه پنج ساله و سند 20 ساله پیش بینی های لازم برای اجرای فعالیتهای فرهنگی
انجام شده است.
نظر شما