حجت الاسلام علی چراغی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 12 کانون فرهنگی هنری در هفته جهانی مسجد در مناطق مختلف استان به بهره برداری می رسد و هفته جهانی مسجد روز چهارشنبه سی ام مردادماه آغاز می شود.
وی افزود: این 12 کانون فرهنگی هنری در مناطق مختلف شهری و روستایی فعالیت خودشان را در هفته جهانی مسجد رسما آغاز خواهند کرد.
وی در ادامه اضافه کرد: این 12 کانون با اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان فعالیت خود را آغاز می کنند.
این مسئول اظهار داشت: سه نفر از خیرین مسجدساز استان ایلام در مناطق میمه زرین آباد، کهره، شهرستان چرداول و همچنین زرنه ایوان اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان سه فضای مسجد با کانون فرهنگی هنری و خانه عالم احداث کردند که از این عزیزان تجلیل به عمل خواهد آمد.
چراغی پور بیان داشت: فعالیت دیگری که ما در سطح مساجد استان ایلام داریم برنامه ریزی ویژه ای در خصوص احداث خانه های فرهنگ دیجیتال در کنار مساجد داریم.
وی ادامه داد: در هفته دولت دو مرکز با اعتباری بالغ بر 400 میلیون تومان د شهرستان مهران و دهلران رسما کار خود را آغاز خواهند کرد.
نظر شما