پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ مرداد ۱۳۹۲، ۲۰:۱۹

اخبار شهرداری مشهد/

109 کیلومتر از کال‌ها و مسیل‌های سطح مشهد بازسازی شد

109 کیلومتر از کال‌ها و مسیل‌های سطح مشهد بازسازی شد

مشهد - خبرگزاری مهر: بازسازی 109 کیلومتر از کال‌ها و مسیل‌های سطح مشهد، بهره برداري از 38 هكتار فضاي سبز پارك موضوعی بهار و ... از عناوین اخبار شهرداری مشهد است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون فنی و عمران شهردار مشهد گفت: 109 کیلومتر از کال‌ها و مسیل‌های سطح شهر مشهد بازسازی شده است.

حمید گشایشی اظهار کرد: این در حالی است که در مجموع 134 کیلومتر کال و مسیل برای شهر مشهد تعریف شده است.

معاون فنی و عمران شهردار مشهد افزود: این اقدام به منظور جمع‌آوری آب‌های سطحی و رفع مشکل آب‌گرفتگی معابر صورت گرفته و خوشبختانه مشکلات موجود در این زمینه کاهش پیدا کرده است.

گشایشی تصریح کرد: با اینکه برای این پروژه‌ها لفظ بازسازی استفاده می‌شود، ولی در حقیقت عملیات احداث است چرا که اقدامات جدی و پایه‌ای در این زمینه انجام می‌شود.

وی بیان کرد: بسیاری از کانال‌های سرپوشیده شهر بر اثر وجود گازهای تخریب کننده متصاعد شده از فاضلاب جاری در آن‌ها، با تخریب شدید و کاملا مملوس در سازه‌های فلزی و بتنی مواجه شده و در بسیاری از موارد عدم رسیدگی فوری به آن‌ها، موجب خسارت جانی و مالی فراوان به شهروندان می‌شد که با وجود سختی شرایط کار در این محیط‌ها از باب مخاطرات جانی و فضای به شدت آلوده و غیر بهداشتی، موفق به بازسازی بخش عمده‌ای از کال‌های سرپوشیده سطح شهر مشهد شده‌ایم.

بهره برداري از 38 هكتار فضاي سبز پارك موضوعی بهار

شهردار منطقه سه مشهد از بهره برداری 38 هکتار از پارک بزرگ بهار خبر داد و گفت: در راستاي خدمت رساني به شهروندان، زیبا سازی شهری، ایجاد محیطی شاد و چشم نواز و افزايش سرانه فضاي سبز منطقه، در هفته گذشته 38 هكتار فضاي سبز پارك بزرگ بهار به بهره برداری رسید.

علی یوسف زاده پارک بزرگ موضوعی بهار را به عنوان یکی از بزرگترین و زیبا ترین پارک های سطح شهر معرفی کرد و اظهار کرد: از كل مساحت 89 هكتاري پارك بهار، 38 هكتار از فضاي سبز آن برای استفاده شهروندان به بهره برداری رسید و این مساحت که شامل سیستم آبیاری تحت فشار، درختکاری، پرچین کاری، سطوح چمن کاری، گل کاری است دارای زمینهای روباز مجزای ورزشی بانوان و آقایان نیز است.

شهردار منطقه سه مشهد پارک موضوعی بهار را پارک فراشهری دانست و بیان کرد: این پارک دارای هشت زمین ورزشی روباز والیبال، بسکتبال، فوتبال و فوتسال است که تاکنون زمین های ورزشی روباز به ابعاد زمین فوتسال مراحل پایانی عملیات عمرانی آن جهت استفاده شهروندان در حال اجراست.

یوسف زاده گفت: با توجه به نصب دو سری وسایل بدنسازی پارکی، میز پینگ پنگ، ایجاد مسیر دوچرخه سواری و اتمام کاشت فضای سبز پیرامون آنها، پارک بهار مکانی مناسب برای ورزشهای صبحگاهی و گذران اوقات فراغت شهروندان می باشد.

برپایی ایستگاه تغذیه در بوستان مصلی

شهردار منطقه 6 مشهد از برپایی ایستگاه تغذیه در بوستان مصلی خبر داد.

کوروش باوندی با اشاره به نقش موثر تغذیه در سلامت شهروندان اظهار کرد: با رواج غذاهای فست فودی و ناسالم در سال‌های اخیر در بین خانواده‌ها، توجه به تغذیه سالم برای در امان ماندن از خطرات و آسیب‌های این حوزه در سال‌های آینده، لازم به نظر می‌رسد.

شهردار منطقه شش مشهد تاکید کرد: به همین منظور می‌توان با برگزاری کارگاه‌ها و ایستگاه‌های سلامت، آگاهی خانواده‌ها را از اهمیت تغذیه سالم که در فرهنگ اصیل ایرانی نیز بدان بسیار اهمیت داده می‌شود، بالا برد و حتی ذائقه کودکان را متناسب با تغذیه صحیح تغییر داد.

باوندی گفت: آگاهی از مبانی تغذیه صحیح به ویژه برای مادران و بانوان که نقش موثری در سلامت خانواده دارند و بالا بردن اطلاعات آن‌ها می‌تواند سلامت آینده جامعه را تضمین و تا حدی از آسیب‌های احتمالی این حوزه بکاهد و با این کار سلامتی و نشاط را در جامعه گسترش دهد.

وی تصریح کرد: انتخاب عادات و الگوهای غذایی مناسب برای کودکان، سبک زندگی سالم را به دنبال خواهد داشت که در آن به رژیم غذایی سالم، تعادل در مصرف مواد غذایی، تازگی و سلامت آن‌ها و همچنین فعالیت و تحرک جسمانی تاکید می‌شود.

وجود سگ‌های ولگرد بهداشت حاشیه شهر را تهدید می‌کند

شهردار منطقه هفت مشهد وجود سگ‌های ولگرد را تهدید علیه بهداشت حاشیه شهر عنوان کرد.

احمد محبی در جلسه‌ای با حضور مسئولان مراکز بهداشت اظهار کرد: تهدیدی که هم اکنون معابر سطح شهر به خصوص حاشیه شهر را تهدید می‌کند، وجود سگ‌های ولگرد، نگهداری دام‌های زنده در منازل و دپوی خاک و نخاله‌های ساختمانی است.

شهردار منطقه هفت مشهد بیان کرد: خاک و نخاله کانون اصلی رشد و توسعه پشه‌های سالک است که با دپوی نخاله‌ها خطر انتقال بیماری بیشتر می‌شود.

محبی تصریح کرد: شهروندان با رعایت بهداشت، عدم تخلیه خاک و نخاله و ضایعات ساختمانی در محدوده‌های مسکونی، رها نکردن فاضلاب در معابر عمومی و ... می‌توانند از ترویج این بیماری جلوگیری کنند.

کد خبر 2119613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha