پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ مرداد ۱۳۹۲، ۹:۵۵

مستند "مدرک‌گرایی" درگیر سوژ‌ه‌های جدید شد

مستند "مدرک‌گرایی" درگیر سوژ‌ه‌های جدید شد

مستند "مدرک‌گرایی" در میانه فیلمبرداری درگیر سوژه‌های جدید شد و چهل درصد از فیلمنامه اولیه آن تغییر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، چهل درصد از فیلمنامه اوليه مستند "مدرک‌گرایی" که به کارگردانی محمدحسین یادگاری و تصویربرداری حسین شمقدری در حال انجام است در میانه راه به دلیل ایجاد سوژه های جدید، تغییر کرد.

حسین شمقدری تصویربردار این فیلم مستند درباره تغییرات ایجاد شده در فیلمنامه اولیه مستند "مدرک گرایی" به خبرنگار مهر گفت: در حین فیلمبرداری متوجه سوژه های جدید مرتبط با موضوع شدیم و تصمیم گرفتیم سوژه های مورد نظر را به اصل فیلم اضافه کنیم به همین دلیل 40 درصد کار تغییر کرد.

وی در پایان افزود: طبق برنامه ریزی انجام شده این فیلم سینمایی طی دو ماه آینده به پایان می رسد و تدوین آن آغاز خواهد شد.    

صحبت های شمقدری تصویربردار فیلم مستند "مدرک گرایی" در حالی مطرح شد که پیش از این محمد حسن یادگاری کارگردان این فیلم مستند به خبرنگار مهر گفته بود که فیلمنامه این فیلم متکی به سوژه هایی است حین تصویربرداری اتفاف می افتد در نتيجه انتظار مي رفت اين تغيير پيش آيد.

اين مستند همانطور كه از نامش پيداست درباره بحران بحران مدرك گرايي و رفتن به دانشگاه و علاقه به رشته هاي خاص است.

کد خبر 2119922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha