به گزارش خبرنگار مهر علی زمانی ظهر چهارشنبه در کمیسیون هماهنگی ثبت وقایع حیاتی شهرستان همدان افزود: بیشترین طلاق مربوط به زوج هایی است که هم سن هستند.
وی با بیان اینکه بیشترین ازدواج از نظر برهه زمانی مربوط به دوران عقد و چهارسال اول ازدواج است، اظهار داشت: کمترین میزان طلاق در زوج هایی بوده که با فاصله سنی دو سال هستند.
زمانی در مورد ازدواج در شهرستان همدان گفت: درصد ازدواج در همدان بای هر هزار نفر 13درصد و در کشور 12 است.
رئیس ثبت احوال شهرستان همدان با بیان اینکه در همدان از هر هزار نفر، دو درصد مورد منجر به طلاق می شود، گفت: این در حالی است که در کشور از هر هزار ازدواج 1.7 درصد مورد منجر به طلاق می شود.
زمانی در ادامه سخنانش به بررسی و مقایسه آماری ازدواج و طلاق در شهرستان همدان از سال 87 تا 91 پرداخت و ابراز داشت: در سال 87 برای هر هفت ازدواج یک مورد طلاق در سال 88 برای هر 6.5 مورد یک مورد طلاق و این میزان در سال 91 برای هر 4 مورد ازدواج یک مورد طلاق اتفاق می افتد.
رئیس ثبت احوال شهرستان همدان سن ازدواج در شهرستان همدان برای مردان را 25 تا 29 سال اعلام کرد و عنوان داشت: این سن برای زنان 20تا 24 سال است.
سن طلاق در همدان برای مردان 30تا 34 سال و برای زنان 25 تا 30 سال است
علی زمانی ادامه داد: سن طلاق در شهرستان همدان برای مردان 30تا 34 سال و برای زنان 25 تا 30 سال است.
وی عنوان داشت: می توان گفت در شهرستان همدان وقایعی مانند تولد، وفات و ازدواج یک سوم است ولی در مورد طلاق این طور نیست.
وی اظهار داشت: با توجه به آمار کشوری بیشترین طلاق در تهران و کمترین در ایلام گزارش شده است.
رئیس ثبت احوال شهرستان همدان در ادامه سخنانش ابراز داشت: در حال حاضر بیشترین جمعیت در شهرستان همدان مربوط به رنج سنی 20 تا 24 سال است.
وی افزود: که باید با توجه به این میزان در سال های آینده بیشترین مورد ازدواج در شهرستان همان انجام شود در حالیکه آمار ازدواج کاهش می یابد.
زمانی اظهار داشت: سال گذشته برای هر هزار نفر 17 مورد تولد و 9 مورد فوت گزارش شده است.
امسال دو هزار و 682 مورد تولد در همدان به ثبت رسید
وی به ولادت های ثبت شده در سه ماهه نخست سال جاری اشاره کرد و افزود: سه ماهه نخست امسال دو هزار و 682 مورد تولد اتفاق افتاده که دو هزار و 657 مورد آن در مهلت قانونی 15 روز به ثبت رسیده است.
زمانی اضافه کرد: درصد تولد ثبت شده در مهلت قانونی 92.2 درصد بوده که بر اساس انتظارات کشوری با توج به جمعیت شهرستان همدان و تعداد بیمارستان ها باید به 99.5 درصد برسد.
رئیس ثبت احوال شهرستان همدان در مورد صدور گواهی ولادت در بیمارستان ها گفت: برخی بیمارستان ها بیست روز بعد از تولد نوزاد گواهی صادر می کنند که ثبت احوال را مشکل رو به رو می کند.
وی در پایان سخنانش افزود: همه بیمارستان ها موظفند که لیست مادرانی را وضع حمل می کنند در اختیار ثبت احوال قرار دهند.
نظر شما