به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت پیش از ظهر پنجشنبه در شوراي اداري استانداري گلستان گفت: اعتبار اين تعدادطرح برابر با دو هزار و 158 ميليارد ريال اعتبار است كه از اين تعداد يك هزار و 503 طرح افتتاح و 21 طرح كلنگ زده مي شود.
وي افزود: از اين تعداد 493 پروژه عمراني با اعتبار يك هزار و 24 ميليارد ريال و يك هزار و 31 پروژه اقتصادي با اعتباري بالغ بر يك هزار و 134 ميليارد ريال است، همچنين امسال افتتاح و اتمام يك هزار و 631 مسكن مهر نيز با اعتبار 359 ميليارد ريال را شاهد خواهيم بود.
قناعت ادامه داد: بنياد بين المللي غدير كه نمايندگي آن در استان نيز هست و براي دهه ولايت و امامت برنامه ريزي هايي دارد و از همه مسئولين استاني انتظار مي رود تا همكاري و كمك هاي لازم را با اين بنياد داشته باشند و يكي از برنامه هاي مهم كه هر سال برگزار مي شود بزرگداشت سالگرد عروج روحاني آيت الله طاهري است كه در روز عيد سعيد غدير برگزار مي شود.
حضور 600 مهمان داخلی و خارجی در اجلاس پیرغلامان
وي تصريح كرد: اجلاس پيرغلامان حسيني را نيز در پيش داريم که اين مراسم تنها مختص دستگاه هاي فرهنگي نيست بلكه همه استان ميزبان اين اجلاس هستند و بيش از 600 نفر در اين اجلاس از ايران و خارج از كشور شركت مي كنند، انتظار همكاري و هماهنگي همه مديران اجرايي استان را داريم.
قناعت ضمن اشاره به آغاز به كار دولت يازدهم گفت: راي مردم و حضور مردم در انتخابات نشان دادكه قاطبه مردم رابطه عميق و معنا داري با نظام دارند كه مبتني بر ارزش هاي ديني است،اين پيوند آنقدر قوي است كه كشور در يك فضاي آرام در حال انتقال قدرت است.
وي در ادامه گفت: سال قبل جنگ اقتصادي شديدي داشتيم با اين حال مديران ما با دست خالي كار كردند و براي اولين بار تحقق 57 درصدي درآمدهاي نفتي را در سال 91 ديديم و مديران ما نشان دادند بخاطر تفكرات منطقي خود در بدترين شكل فضا را مديريت كرده و نگذاشتند چرخ توسعه راكد بماند.
استاندار گلستان اذعان كرد: پيوند ناگسستني بين مردم و نظام بود كه 73 درصد از مردم را پاي صندوق هاي راي كشانيد و در روز هاي 22 بهمن و روز قدس نيز حضور مليوني مردم را شاهد بوديم،الان هم بايد عزم خود را جزم كنيم تا در مدار ولايت گام برداريم و براي تحقق حماسه اقتصادي نيز اماده شويم.
قناعت اظهار داشت: در جهان شرايط حساسي حاكم است اما در داخل كشور مردم به آرامي زندگي مي كنند و كشور رو به جلو و پيشرفت است، كسب رتبه سوم توليد سيمان، و رتبه15 توليد فولاد در جهان نشان دهنده حركت رو به پيشرفت كشور است.
وي با اشاره به توليد علم در كشور گفت: از قبل از انقلاب تا سال 84 ميزان توليد علم ايران در دنيا 1دهم درصد ، در سال 84 3 دهم درصد و در حال حاضر به دو درصد رسيده است.
استاندار گلستان تاكيد كرد: حل مشكلات اقتصادي ، تداوم پيشرفت هاي علمي و جهت گيري هاي صحيح مديريت كشور از اولويت هاي كشور است.
نظر شما