ايرج هوسمي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهرافزود: نابساماني در خريد تضميني برگ سبز چاي ، پايين بودن قيمت خريد تضميني و عدم پرداخت پول به كشاورزان بابت خريد برگ سبزشان درسالجاري موجب شده كه درآمد كشاورز چايكار به نصف تقليل يابد .
وي با اشاره به كاهش بهره برداري از باغات چاي در سالجاري گفت: اين در حالي است كه ادامه مشكلات موجود در عرصه صنعت چاي باعث شده كه بهره برداري باغات به نصف كاهش يابد .
هوسمي با انتقاد از انحلال سازمان چاي كشور تاكيد كرد : در گذشته چايكاران براي ارائه شكايات و مشكلات خود به سازمان چاي مراجعه مي كردند و اين در حالي است كه هم اكنون مسووليتها به سازماني واگذار شده كه خود فرصت اجراي وظايف خود را ندارد چه برسد به وظايف سازمان چاي..
وي در مورد عدم هماهنگي در پرداخت پول كشاورزان بابت خريد برگ سبز چاي سالجاري ، تصريح كرد: عدم هماهنگي در پرداخت پول موجب شده كه در حال حاضر تعدادي از چايكاران 100 درصد پول خود را براي فروش برگ سبز چاي گرفته اند و تعدادي حدود 50 درصد و تعدادي نيز تا كنون هيچ پولي ا دريافت نكرده اند .
نظر شما