پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ شهریور ۱۳۹۲، ۸:۴۹

«کلیات تبلیغ تربیت‌گرا با تکیه بر آیات و روایات» منتشر می شود

«کلیات تبلیغ تربیت‌گرا با تکیه بر آیات و روایات» منتشر می شود

مدیر گروه تبلیغ پژوهی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) از انتشار کتاب «کلیات تبلیغ تربیت‌گرا با تکیه بر آیات و روایات» در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر رادحسینی، مدیر گروه تبلیغ پژوهی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) با اعلام این خبر گفت: نظر به استفاده‌ پراکنده از قرآن و سنت در مؤلفه‌های تبلیغ متداول، ترسیم نظام‌مند تبلیغ براساس آیات و روایات نیازی است که به صورت فراگیر در محققین و مبلغین رو به افزایش است، اما شیوه‌ استاندارد و شفافی برای طراحی تبلیغ با تکیه بر آیات و روایات نگاشته نشده است. در این کتاب  با استفاده و استناد به ثقلین سعی بر نظام‌سازی تبلیغ و عناصر آن شده است، لذا استفاده‌ حداکثری از مفاهیم و معالم، با رعایت ضوابط و مقرارت مندرج در آیات و روایات همت نگارندگان است.

وی تأکید کرد: در این مجموعه ارزشمند سعی شده است موضوعاتی مطرح شود که در تمام فرآیند تبلیغ تأثیر گذار باشند. از این رو این کتاب در ابتدا به اصلی‌ترین محور کتاب، یعنی «تبلیغ» پرداخته و تحت عنوان «توجه به تبلیغ» وضعیت و اهمیّت تبلیغ را در آیات و روایات منعکس مي کند.

این مبلغ حوزه دین افزود: در ادامه با عنوان «آسیب‌های تبلیغ متداول»، کاستی‌های تبلیغ حال حاضر را بیان مي‌کند. بعد از مشخص شدن مرزها و حدود ممنوع و آسیب‌زای تبلیغ متداول، با سرفصل «تبلیغ تربیت‌گرا» تصویری کلی از عناصر و ویژگی‌های تبلیغ تربیت‌گرا ارائه می‌دهد که به دنبال ترسیم تبلیغ مطلوب است.

حجت الاسلام رادحسینی با یاد کردن از بخش های دیگر این کتاب افزود: این کتاب در ادامه به دو بخش اساسی تبلیغ یعنی تبلیغ لسانی و غیرلسانی در قالب «دو بخش اصلی تبلیغ تربیت‌گرا» اشاره می کند.

این مدیر پژوهشی ادامه داد: بعد از آن با «انواع تبلیغ تربیت‌گرا» به ترسیم انواع تبلیغ‌ها می‌پردازد. در ادامه با عنوان «رویکردهای تبلیغ تربیت‌گرا» به تشریح بسترهای تبلیغ اشاره مي‌نماید. سپس با توجه به مراکز و محدوده‌های تأثیرپذیر انسانی و تشخص‌های مورد هدفِ تبلیغ تربیت‌گرا «حیطه‌های تأثیر گذاری» نگاشته شده است.

مدیر گروه تبلیغ پژوهی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) خاطر نشان کرد: بعد از آن، توضیح مقاصد را با عنوان «اهداف تبلیغ تربیت‌گرا» به عهده می‌گیرد. در نهایت با طرح معیارهای کمّی برای ارزیابی مجموعه‌ی تبلیغ به تشریح میزان‌های ارزشیابی تبلیغ برتر با عنوان «شاخصه‌های سنجش روش تبلیغ موفق» به پایان می‌رساند.

وی تصریح کرد: مخاطبین این کتاب، دست‌اندرکاران امر تبلیغ، اعم از مبلغین، مربیان، مدیران مراکز تبلیغی، کارگردانان، تهیه کنندگان، مدرسان و محققان حوزه‌ تبلیغ هستند. این مجموعه به تلاش وافر حجج اسلام امیر جهانی، حسین علیزاده، محمد جواد دیانی و مجتبی میری در مدت زمان تقریبی 24 ماه نگاشته شده است.

کد خبر 2122046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha