پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۸ مرداد ۱۳۸۴، ۱۴:۳۳

مسئول باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد گرگان عنوان كرد:

اعزام اعضاي فعال باشگاه پژوهشگران جوان گرگان به حج عمره

مسئول باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد گرگان از اعزام 5 نفر از اعضاي فعال اين باشگاه به حج عمره خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، احمدي يزدان پناه افزود : با هماهنگي به عمل آمده با معاونت فرهنگي باشگاه پژوهشگران جوان، چهار نفراز برادران و يك نفراز خواهران عضو اين باشگاه به اين سفر معنوي اعزام مي شوند.

يزدان پناه تصريح كرد : تسهيلات ويژه اي به اعضاي باشگاه پژوهشگران جوان اعطا مي شود. اعمال تخفيف شهريه براي اعضاي فعال باشگاه در هرترم مطابق بخشنامه هاي سازمان مركزي، استفاده از كتابخانه ديجيتالي به صورت online، استفاده از اينترنت در دفتر باشگاه به صورت online، اعطاي 10 ساعت اينترنت ماهانه به صورت رايگان و پرداخت بخشي از هزينه هاي شركت در دوره هاي آموزشي و پرداخت هزينه شركت در همايش ها از جمله اين تسهيلات است.

گفتني است، باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامي واحد گرگان 65 نفر عضو دارد.

کد خبر 212259

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha