پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ شهریور ۱۳۹۲، ۹:۲۶

عزیزپور خبر داد:

100 درصد پرونده های قاچاق واصله به تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شده است

100  درصد پرونده های قاچاق  واصله به تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شده است

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: به کل پرونده های قاچاق واصله در مرداد ماه سال جاری به تعزیرات حکومتی استان زنجان رسیدگی شده است.

حمیدرضا عزیز پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با وصول تعداد 57 فقره پرونده قاچاق کالا و ارز در مرداد ماه سال جاری به اداره کل تعزیرات حکومتی استان زنجان تعداد 58 فقره پرونده توسط شعبه ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز اداره کل مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: در این راستاعلاوه بر ضبط کالاهای مکشوفه به نفع دولت و پرداخت جزای نقدی، قاچاقچیان به حبس نیز محکوم شده اند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان به محکومیت 151 میلیونی برای قاچاق پارچه خارجی در این سازمان خبر داد و گفت: شعبه ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز اداره کل تعزیرات حکومتی استان زنجان به موجب حکم قطعی قاچاقچی تعداد 84 طاقه انواع پارچه های خارجی را علاوه بر ضبط کلیه کالاهای مکشوفه به نفع دولت به پرداخت مبلغی بالغ بر 151 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

عزیزپور از کشف یک دستگاه موتورسیکلت قاچاق خبر داد و گفت: در این راستا این موتورسیکلت قاچاق که شبانه از شهرهای مرزی وارد و از راه های فرعی قصد انتقال آن را داشت کشف شد.

وی در ادامه یادآور شد: علاوه بر ضبط موتورسیکلت مکشوفه به نفع دولت، قاچاقچی مزبور به پرداخت مبلغی بالغ بر 960 میلیون ریال به عنوان جزای نقدی محکوم شد.

کد خبر 2122821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha