اسماعیل جلیلی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به پیشنهاد ایجاد ساختار جدید در ریاست جمهوری تحت عنوان معاونت سیاسی امنیتی اظهارداشت: ساختارها تابع برنامه های دولتها هستند به خصوص ساختارهایی که در نهاد ریاست جمهوری شکل می گیرند برای پر کردن خلاء های احتمالی که وجود دارد و مدیریت کردن فضاها و بخش هایی است که رئیس جمهور می تواند با حذف ساختارهای موجود یا ایجاد ساختار جدید نیازهای برنامه ای خود را پیش ببرد اما این کار باید به گونه ای رقم بخورد که تداخل در وظایف وزارت خانه های اصلی ایجاد نکند بلکه باعث هم افزایی شود و به طوری نباشد که مدیریت موازی یا مدیریت در سایه شکل بگیرد.
وی افزود: همچنین نباید در ایفای نقش معاونت جدید ابهام باشد یا اینکه تداخلی در وظایف وزارت خانه ها ایجاد شود.
نماینده مسجد سلیمان گفت: اگر ایجاد ساختارهای جدید برنامه های دولت را تقویت و تسهیل کند مفید است و اما در صورتی که تضاد و تعارض ایجاد کند برای دولت هزینه خواهد داشت.
رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان درخصوص رایزنی ها برای انتخاب استانداران نیز گفت: دولت یازدهم برای برقراری یک فضای تعاملی است که افزایش کیفیت در مدیریت و انتخاب ها و انتصاب ها و کاهش هزینه های مدیریتی را به دنبال داشته باشد.
وی افزود: بنابراین دولت بحث تعامل با نمایندگان و مجلس را برای انتخاب مدیران استانی در دستور کار خود قرار دارد و مجامع استانی در تلاش هستند تا با ایجاد ظرفیت های مدیریتی توانمند در بخش های مختلف به دولت کمک کنند.
نظر شما