پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۴۰

مشهدی:

شوراها در انتخاب شهرداران به مسائل قانونی توجه کنند

شوراها در انتخاب شهرداران به مسائل قانونی توجه کنند

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل بازرسی استان گلستان گفت: در مسئله انتخاب شهرداران، اعضای شورای شهر نهایت دقت راداشته باشند چرا که این قضیه پاشنه آشیل شهرداری ها و شوراها است.

به گزارش خبرنگار مهر، مشهدی در جلسه منتخبین شورای چهارم استان اظهار داشت: انتخاب شهرداران اولین وظیفه شورا ها است و باید اعضای شورا، آیین نامه اجرایی انتخاب شهرداران را با دقت مطالعه کنند.

وی با بیان اینکه اگر انتخاب شهردار خوب انجام نشود تمام شهر تحت تاثیر این انتخاب اشتباه قرار می گیرد بیان داشت: برخی شهر ها بدون رعایت ضوابط مربوط به انتخاب شهرداربه انتخاب شهردار می پردازند که باید تصحیح شود وحداقل شرایط برای یک شهردار این است که آیین نامه مالی و محاسباتی شهرداری و ومسائل تخصصی شهر را بداند.
 
این مقام مسئول اضافه کرد: وظیفه ما وظیفه نظارتی قبل از اقدام، حین و بعد است و  بر اساس ظرفیت هایی که داریم تذکرات و هشدارهای لازم را ارائه می دهیم.
 
مشهدی با بیان اینکه وظیفه سازمان بازرسی کل کشور، یک وظیفه پیشگیرانه است و در این زمینه بازرسان افتخاری یا نظارت همگانی را نیز راه اندازی کرده ایم.
 
وی تصریح کرد: هرچه تشکیلات خود را از لحاظ اداری گسترده تر کنیم کفایت نمی کند، مگر اینکه این بخش نظارتی که وظیفه همه آحاد مردم است را به خودشان واگذار کنیم.
 
ابزار شوراها قانون باشد
 
وی با بیان اینکه شوراها نماد مردم سالاری هستند گفت: قانون وظایف زیادی را به عهده شما نهاده است وما وظیفه داریم شما را به دلیل تسلط بر وظایف قانونی تان حمایت کنیم.
 
مدیر کل بازرسی استان اضافه کرد: وظیفه شما را قانون مشخص کرده است و ابزار شما باید قانون باشد.
 
مشهدی افزود: آسیب شناسی شورای سوم در استان انجام شده است وبنا داریم به عنوان هدیه ای آن را در اختیار منتخبین چهارم قرار دهیم.
 
 
کد خبر 2123235

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha