پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۹۲، ۲۰:۵۰

حجت الاسلام یعقوبی:

دولت جدید روی ریل مجلس شورای اسلامی حرکت کند

دولت جدید روی ریل مجلس شورای اسلامی حرکت کند

کاشمر - خبرگزاری مهر: امام جمعه کاشمر گفت: دولت جدید در مسیر ریلی که مجلس شورای اسلامی گذاشته حرکت کند.

به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام قاسم یعقوبی عصر دوشنبه در جلسه شورای اداری که در محل سالن اجتماعات آبفای شهری تشکیل شد، اظهارکرد: در صورتی که دولت از مسیر اصلی خود منحرف نشود بسیاری از معضلات سیاسی و اجتماعی به راحتی رفع خواهد شد.

امام جمعه کاشمر با گرامیداشت هفته دولت و یاد شهیدان رجایی و باهنرافزود: در روزی که شهید رجایی در مراسم تحلیف شرکت کرد گفت من مقلد امام، فرزند ملت و برادر مجلسم که این سخن قابل تامل است.

حجت الاسلام یعقوبی با بیان این که اگر به تحلیل این سخنان بپردازیم نشأت گرفته از یک عمق و باور دینی و انقلاب است، بیان کرد: اگر مجلس و دولت برادر هم و پشتوانه هم باشند می توانند کارهای بزرگ را با شجاعت انجام دهند.

وی با اشاره به این که در هیچ فرهنگی از وازه برادر استفاده نمی شود، افزود: این سخن را شهید رجایی از فرهنگ دینی و قرآنی گرفته است.

امام جمعه کاشمر با اعلام این که فرزند ملت با خادم بودن متفاوت است، گفت: شهید رجایی خدمات خود را متواضعانه زیر پای ملت فرش کرد.

حجت الاسلام یعقوبی افزود: اگرچه شهید رجایی بیش از آنچه بود می فهمید اما بازهم گفت من مقلد امام هستم اگر همه این گونه باشیم نمی توانند تفرقه افکنی کنند.

وی با اشاره به این که جامعه باید یک پارچه باشد و هرکس برای خود یک مقلد خاص نداشته باشد، تصریح کرد: یکپارچگی در تصمیمی گیری ها موجب ایجاد وحدت ملی می شود.

امام جمعه کاشمر با تاکید براین که باید به مدیریت کشور نگاه متخصصانه داشت، بیان کرد: اگرچه حکومت شهید رجایی 36 روز بیشتر طول نکشید اما صحبت ها و تصمیمات او برای نسل های بعد الگو تبدیل شد.

حجت الاسلام یعقوبی افزود: آمدن شهید رجایی چنان آرامشی در جامعه ایجاد کرد که قابل وصف نیست.

 

کد خبر 2123595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha