به گزارش خبرنگار مهر محسن مصلحي شامگاه دوشنبه در مراسم افتتاحيه هتل "اطلس" شاهين شهر اظهار داشت: اين هتل از نظر امكانات كامل بوده و در حد و شان شاهين شهر است و توان پذيرايي از سر ريز و اضافه گردشگراني كه وارد اصفهان شده و به دنبال هتل مجهز ميگردند را نيز دارد.
وي با تاكيد بر اينكه گردشگران به امكانات مناسب در مقصد سفر نيازمند هستند، افزود:كارگروه گردشگري استان كه در سالهاي اخير در استانداري استفاده عملي از ظرفيت هاي گردشگري استان را در دستور كار قرار داده كه يكي از اين موارد استفاده صحيح از زمين براي ساخت مكان هاي اقامتي و تفريحي است.
سرپرست سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان اصفهان ادامه داد: توسعه امكانات پذيرايي و رفاهي از گردشگران در تمامي 23 شهرستان استان را در دستور كار قرار دادهايم و بر اساس آمار در دولتهاي نهم و دهم حدود دو هزار تخت به ظرفيت هتلها و ساير مراكز اقامتي استان اضافه شده است.
مصلحي با بيان اينكه استان اصفهان به عنوان استاني صنعتي و كشاورزي شناخته شده است، گفت: بحث هاي ميراث فرهنگي و گردشگري در استان سالها مورد بي توجهي قرار گرفته بود اما با تغيير جهت در سالهاي اخير جنبشي براي ارتقا صنعت گردشگري آغاز شد كه در رويكردي جديد فرمانداران شهرستان ها نيز وارد عرصه همكاري شدند.
وي افزود: هنرمندان صنايع دستي نيز براي اولين بار در سال هاي اخير مورد حمايت استانداري قرار گرفتند چرا كه آنان همواره دغدغه و نگراني از فراموش شدن در زير سايه اين صنايع سخت را دارند.
نظر شما