پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۴۳

صفاری به مهر خبر داد:

برگزاری نمایشگاه پاییزه از 20 شهریور ماه در ملایر

برگزاری نمایشگاه پاییزه از 20 شهریور ماه در ملایر

ملایر - خبرگزاری مهر: رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر از برپایی نمایشگاه پاییزه از 20 شهریور ماه به مدت 10 روز در ملایر خبر داد.

داریوش صفاری امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این نمایشگاه همه ساله با شروع فصل پاییز و با هدف تامین مایحتاج دانش آموزان و خانواده ها برگزار می شود.

وی به غرفه های نمایشگاه اشاره کرد و افزود: امسال بین 50 تا 60 غرفه در این نمایشگاه دایر خواهد بود.

صفاری بیان کرد: این غرفه ها شامل غرفه های فروش لوازم التحریر، پوشاک، کیف و کفش، مواد غذایی و پروتئینی، گوشت مرغ و ماهی و گوشت قرمز، سوغات، آجیل و شیرینی و دیگر مایحتاج ضروری مردم است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر افزود: این نمایشگاه با حضور شرکتهای تعاونی و شرکتهای پخش مواد غذایی و سایر صنوف برگزار می شود.

تخفیف 10 تا 15 درصدی اقلام در نمایشگاه پاییزه

 وی گفت: قیمت کالاهای ارائه شده 10 تا 15 درصد زیر قیمت بازاربه همشهریان ارائه می شود.

وی با بیان این که این نمایشگاه با محوریت  اصنافو با همکاری  بهداشت، تعزیرات، شهرداری و نیروی انتظامی و اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان و دامپزشکی  برگزار می شود عنوان داشت: طرح نظارت توسط اکیپهای بازرسی همه روزه در این نمایشگاه برقرار است و با هر نوع تخلف برخورد خواهد شد.

صفاری اظهار داشت: غرفه های نمایشگاه امسال برای اولین بار با نظارت ویژه خواهد بود و فروشندگان باید همه کالاها برا با فاکتور به مشتریان ارائه دهند و همه غرفه داران وظیفه دارند برچسب قیمت را بر روی محصولات و کالاهای ارائه شده به مشتری نصب کنند.

وی محل برگزاری امسال نمایشگاه پاییزه ملایر را سالن اداره غله واقع در خیابان بروجرد (شهید مصطفی خمینی) عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه از20 شهریور الی  30 به مدت به مدت ده روز آماده خدمات به همشهریان است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر گفت:اگر سهمیه برنج، و سایر اقلام اساسی به شهرستان داده شود در این نمایشگاه با قیمت مصوب توزیع خواهد شد.

کد خبر 2124199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha