پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۹:۳۷

صادق فرهمند:

کتابداران اردبیل به الگوی کتابداران کشور تبدیل شده اند

کتابداران اردبیل به الگوی کتابداران کشور تبدیل شده اند

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیرکل کتابخانه های عمومی استان اردبیل با اشاره به موفقیت های اخیر کتابخانه اردبیل در سطح کشور گفت: کتابداران این استان هم اکنون به الگویی برای کتابداران کشور تبدیل شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق فرهمندامین عصر سه شنبه در تجلیل از کارکنان و کتابداران شیخ صفی الدین اردبیلی اضافه کرد: این مهم، توانایی کتابداران استان را در عرصه توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی نشان می دهد.

وی کتابداران را دلسوزان حقیقی حوزه فرهنگ دانست و بیان داشت: کتابداران علیرغم داشتن امکانات مالی و تجهیزات کم کتابخانه های عمومی استان، نشان داده اند که می توان به قله های موفقیت دست یابند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان برگزیده شدن قدیمی ترین کتابخانه عمومی استان را به عنوان کتابخانه برتر فرهنگی کشور، مایه افتخار دانست و افزود: با توجه بیشتر مسئولان و نیز خیران استان به حوزه ساخت و تجهیز کتابخانه های عمومی، می توان بیشترین خدمات را به شهروندان ارائه داد.

وی با بیان اینکه باید کتاب را به عنوان دوستی صادق در زندگی شهروندان معرفی کرد، متذکر شد: برای اشاعه فرهنگ کتابخوانی باید نگاه مردم را به کتاب به عنوان یک کالای لوکس تغییر داد.

کتابخانه عمومی شیخ صفی الدین اردبیلی پیش از این به عنوان قدیمی ترین کتابخانه عمومی استان، توانسته بود عنوان کتابخانه عمومی برتر فرهنگی کشور را از طرف نهاد کتابخانه های عمومی کشور کسب کند. علاوه بر این کتابخانه مشارکتی سوم خرداد اردبیل نیز امسال به این مهم دست سافته بود.

در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و جوایزی، از کتابداران این کتابخانه تقدیر شد.

کد خبر 2124377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha