معاون امدادي جمعيت هلال احمر كرج در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري "مهر" اظهار داشت : در جمعيت هلال احمر كرج 200 امدادگر مرد و 400 امدادگر زن وجود دارد.
محمد منتظري گفت: از ابتداي سال جاري امدادگران بيشتر در عمليات امداد جاده اي و عمليات جستجو و تجسس در رودخانه كرج جهت افراد غرق شده شركت داشتند.
وي اضافه كرد: پايگاه امدادي كرج پايگاه خوبي است و نيروهاي اين پايگاه فعال هستند و تهران توجه خاصي تاكنون به اين پايگاه داشته است.
منتظري به كمبود امكانات پايگاه امدادي كرج اشاره و خاطرنشان كرد: از جمله امكانات مورد نياز اين پايگاه جرثقيل، تجهيزات كامل نجات در سيلاب و تفنگ پرتاب طناب است. امكانات اين پايگاه در حد پاسخگويي به فوريت هاي پزشكي است ولي در بخش نجات امكانات كافي داريم.
وي در ادامه گفت: ما جرثقيلي در اختيار نداريم و تنها افراد خصوصي مي توانند از جرثقيل استفاده كنند كه با توجه به درخواست هايي كه از سوي جمعيت هلال احمر صورت گرفته است، مقرر شده تا مسئولان در اين زمينه اقدامات لازم را انجام دهند.
منتظري تصريح كرد: از نظر مالي تاكنون هيچ ارگاني از جمعيت هلال احمر كرج حمايت نكرده است. مسئول ستاد حوادث فرمانداري در اين زمينه مي تواند از ما حمايت كند؛ اما تاكنون هيچ گونه گام مؤثري برداشته نشده است.
وي افزود: از ابتداي سال جاري تاكنون 382 دوره كلاس هاي عمومي پايه 32 ساعته در هلال احمر برگزار شده است.
منتظري ادامه داد: در اين مدت نه هزار و 550 نفر دوره 32 ساعته عمومي كمك هاي اوليه در قالب آموزش فوريت هاي پزشكي را طي كردند.
معاون امدادي جمعيت هلال احمر كرج اظهار داشت: 102 دوره آموزش هشت ساعته مقابله با حوادث تشكيل شده است كه در مجموع 70 درصد شركت كنندگان دختر و 30 درصد پسر بودند.
وي به برگزاري دوره هاي تخصصي امداد و نجات در جاده، امداد و نجات در كوهستان اشاره و خاطرنشان كرد: در هر يك از دوره هاي تخصصي از ابتداي سال جاري 33 نفر و در مجموع 66 نفر آموزش داده شدند.
منتظري گفت: در زمينه غواصي از مهرماه سال گذشته 35 نفر آموزش داده شدند كه كلاس هاي غواصي رو به اتمام است.
نظر شما