پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

تحولات مصر/

هشدار وزارت کشور به اخوان المسلمین/محاصره مسجد قائد ابراهیم در اسکندریه

هشدار وزارت کشور به اخوان المسلمین/محاصره مسجد قائد ابراهیم در اسکندریه

هشدار وزارت کشور مصر به تظاهرات امروز اخوان المسلمین و محاصره مسجد قائد ابراهیم در اسکندریه از جمله خبرهای این کشور به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، وزارت کشور مصر اعلام کرد که آمادگی مقابله با قانون شکنان را دارد و با شدت با کسانی که سعی دارند امنیت را برهم بزنند و به تاسیسات دولتی و پلیس حمله کنند، مقابله خواهد کرد.

ائتلاف حمایت از مشروعیت که متشکل از طرفداران اخوان المسلمین و محمد مرسی است قرار است امروز بعد از ظهر علیه دولت موقت مصر تظاهرات کنند.

از سوی دیگر الجزیره گزارش داد که نیروهای پلیس مصر پیش از برگزاری تظاهرات طرفداران اخوان المسلمین در بعد از ظهر امروز، مسجد قائد ابراهیم را در اسکندریه محاصره کردند.

این در حالی است که حازم الببلاوی نخست وزیر دولت موقت مصر روز گذشته اعلام کرد که از پیشنهاد خود مبنی بر انحلال گروه اخوان المسلمین صرف نظر کرده است.

پایگاه خبری العهد لبنان نیز گزارش داد که نیروهای امنیت مصر تمام ورودی های منتهی به میدان التحریر قاهره را در مقابل عبور و مرور مسدود کردند. این اقدام به عنوان آمادگی در راستای مقابله با تظاهرات اخوان المسلمین انجام شد.

نیروهای ارتش مصر شش خودرو نظامی و چهار خودرو زرهی پلیس را در مقابل موزه مصر مستقر و اطراف این موزه را با سیم های خاردار احاطه کردند.

کد خبر 2125922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha