حجت الاسلام محمد کاروند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال 10 میلیارد ریال برای توسعه امامزاده ها و بقاع متبرکه استان اختصاص یافته است.
وی افزود: در راستای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی عملیات عمرانی به صورت گسترده در بقاع متبرکه شروع شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: ما در سطح استان 60 امامزاده و بقاع متبرکه داریم و این میزان اعتبار از محل اعتبارات دولتی و امورات مردمی اختصاص داده شده است .
این مسئول اظهار داشت: در امامزاده علی صالح (ع) در صالح آباد شبستانی قریب به یک هزار و 500 متر در دو طبقه که کار مطالعاتی و نقشه های آن انجام شده خواهیم ساخت وامیدواریم بتوانیم بعد از انجام مراحل قانونی کار آن را در مهرماه امسال شروع کنیم.
کاروند اضافه کرد: امامزاده هایی چون سیف الدین دره شهرکار مرمت، بازسازی و توسعه آن را انجام خواهیم داد و به علت اینکه این امامزاده مورد توجه مردم منطقه قرار دارد در جهت رفع مشکلات پارک زیبایی که در کنار امامزاده است گام خواهیم برداشت.
نظر شما