۹ شهریور ۱۳۹۲، ۱۱:۴۱

غفاری مطرح کرد:

میزان واکسن فلج اطفال درکهگیلویه و بویراحمد بیش ازنیاز است

میزان واکسن فلج اطفال درکهگیلویه و بویراحمد بیش ازنیاز است

یاسوج – خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در هیچ مقطعی در استان کهگیلویه و بویراحمد کمبودی از بابت واکسن فلج اطفال وجود نداشته و تلقیح این واکسن به موقع و بر اساس روند معمول انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رشید غفاری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: خانواده ها نگران کمبود واکسن فلج اطفال نباشند و این واکسن در انبارهای دانشگاه به میزان کافی ذخیره شده است.

وی بیان کرد: حتی در مقاطعی که به علت برخی مشکلات در سراسر کشور با محدودیت‌های ناچیزی مواجه بودیم، استان کهگیلویه و بویراحمد با پیش‌بینی از قبل و خرید بیش از حد نیاز این واکسن، موجودی قابل اتکایی داشت و مازاد این واکسن ذخیره شده است.

غفاری اظهار داشت: میانگین نیاز ماهانه شهرستان بویراحمد بر اساس جمعیت تحت پوشش این واکسن، سه هزار و 188 دوز بوده که میزان چهار هزار و 890 واکسن به این شهرستان تحویل داده شد و به صورت میانگین، ماهانه سه هزار و 440  واکسن تلقیح شده است.

وی عنوان کرد: در شهرستان کهگیلویه نیز میزان نیاز به این واکسن دو هزار و 110 دوز بوده که سه هزار و 389 واکسن توزیع شده و دو هزار و 150 مورد نیز به صورت میانگین در هر ماه تلقیح شده است.

غفاری تصریح کرد: هزار و 352 دوز واکسن نیز در شهرستان‌های گچساران و باشت به صورت میانگین در هر ماه مورد نیاز بوده که دو هزار و 450 واکسن توزیع شده و هزار و 375 مورد نیز تلقیح شده است.

وی گفت:‌ در شهرستان بهمئی هم در این مدت به صورت میانگین در هر ماه 489 واکسن مورد نیاز است که هر ماه هزار و 107 مورد توزیع شده و 474 مورد نیز تلقیح شده است.

غفاری همچنین نیاز شهرستان دنا را به این واکسن در هر ماه 490 مورد اعلام کرد و بیان داشت: بر این اساس 782 واکسن در هر ماه در شهرستان دنا توزیع می‌شود و 461 واکسن نیز هر ماه تزریق می‌شود.

وی تصریح کرد: در روستاها، بهورزان به صورت فعال به درب منازل مراجعه می‌کنند، اما در شهرها خانواده‌ها باید به خانه‌ها و مراکز بهداشتی مراجعه کنند تا واکسن فلج اطفال تلقیح شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین گفت: در سه سال اخیر با وجود نمونه‌گیری فعال از همه افراد مشکوک، حتی یک مورد هم آزمایش تأیید شده فلج اطفال در این استان وجود نداشت.

غفاری با بیان اینکه نظارت بر بیماری فلج اطفال به صورت بین المللی و کاملا" کنترل شده است، اظهارداشت: تاکنون در این استان هیچ خانواده‌ای نبوده که برای کمبود واکسن فلج اطفال، موفق به تلقیح این واکسن به کودک خود نشده باشد.

 

کد خبر 2126307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha